Следва

Елегантен сексапил. Palmers

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Палома е готина, винаги е интересна и пр., обаче тук нещата генерално са извън контрол...

All fashion преди 12 години

Палома Фейт на премиерата на Цирк дьо Солей в Париж като част от персонала

То бива, то може, но и за експериментаторския дух в модата трябва да има мяра. (Photo: PA)

Палома е готина, винаги е интересна и пр., обаче тук нещата генерално са извън контрол.
Освен че прилича на нещо средно между аватар, русалка и горска фея, тя е прекалила ужасно с формите, структурите, акцентите и изобщо всичко.

Определено прилича на участник в цирка, с което изобщо не искаме да кажем нищо лошо за това любимо сценично изкуство. Само сме на мнение, че не е лошо публиката да се отличава от трупата. Особено характерен е гримът на Палома, за който, ако желае, ще я свържем с Джийсън Брат Луис от Х-фактор, защото той определено го може по-добре.

Авторът на роклята, Алекс Нобъл, признава преди месец в блога си, че работи с "много известна и талантлива лейди", създавайки за нея рокля. Рокля, да, но не и прилежащия й грим, както се вижда от елегантната скица на автора.



Обеците на Dolce & Gabbana само допълват цялостното "богатство" на внушението. И въпреки тях, дали Палома вече не е в топ 3 на претендентите за най-лош аутфит на току-що стартиралата година?

Мила Кунис като лилава наденичка



Мила Кунис, съвсем наскоро аннонсирана и като новото рекламно лице на чантите на Dior, носи на този кадър лилав рокля на Прабал Гурунг.

Снимката е от събота, поводът - Гала вечерята за 50-годишнината на детската болница за изследвания в Калифорния. Обувките към тоалета са на Elie Saab, пликът - на Killian, бижутата - Pomellato.

Всичко хубаво, но на нас Мила ни изглежда като лилава наденичка с нелепите върви около бюста и спорната за фигурата дължина на полата. Иначе дрехата е от колекцията на индиеца за идната пролет.

Защо си нямаме Херцогиня Катрин



Вчера всички отпразнувахме 30-ия рожден ден на Катрин, Херцогинята на Кембридж и съпруга на престолонаследника на Англия Уилям.

Слагаме факта тук не защото не харесваме роклята, прическата или самата Кейт. Напротив, става ни все по-симпатична. В цялата суматоха тя изглежда съвсем стабилна и все по-оправна с протокол, условности, изобщо тегавата ситуация около това си част от най-важната династия в Европа.

Не ни харесва факта, че колкото и да търсим, не намираме поне една бг-мацка, която да напомня на Катрин. Искаме, даже имаме належаща нужда, и ние като колегите от Европата да имаме някого достатъчно интересен за да можем да пишем за него всеки ден, все едно дали има юбилей или не, и това да не е фолк-певица, Бойко Борисов или Ицо Стоичков.

Имаме нужда от истинска звезда, с много рокли и обувки и със статут, който я прави интересна на, примерно, половин Европа и 2/3 от света.

Някакви предложения?

Обувките на Jimmy Choо



Макар и да признаваме, че с око и половина вече гледаме към пролетта и лятото, и препускаме през вариантите за предварителна поръчка, валидни за някои от най-интересните модни брандове, това сандалче на Джими Чу предизвика истински потрес у нас.

Едно, че ни притеснява цялата тази натруфеност, и второ - шоковата цена ни стегна до степен на болка в корема (виж). Никога не сме харесвали коментарите по повод цените на каквото и да било, защото смятаме, че всичко струва, колкото струва, но в този случай 2-те хиляди лева за чифт се равняват на 2-квадратни метра прилично строителство в не лош столичен квартал и ние категорично ще си купим балкона или малкото санитарно помещение, но ни е сандалетките.

Сори, Джими.
 
Корицата на L'Officiel Индия



На корицата е Сонакши Синха, много известна актриса в Индия, но независимо какъв е идеалът за жена в страната, образът на "пустинно цвете", каквото е усещането от тази снимка, е толкова остарял, че списание от ранга на L'Officiel трябва да може да налага съвременни естетически модели, все пак това е работата на модните списания, нали?

Виж Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица>>
 

More All fashion