Следва

Колекцията на Stella McCartney за Adidas 2012 e абсолютно готова

Б като Библия, Б като Блог

Всяко ново начало започва с промяна. Може и да не е генерална, но и дребно „обиране” на краищата на косата...

All fashion преди 12 години


Perfect Hair


Всяко ново начало започва с промяна. Може и да не е генерална, но и дребно „обиране” на краищата на косата върши същата ритуална функция.

Признаваме си, че не бяхме готови за символично изпращане на старата година, но при вида на тази романтична коса, този изумително красив рус цвят и вълшебния й синхрон с кораловото червило ни накараха да побързаме с часа при фризьора.

От Eat Sleep Wear

Значението на малките неща и красотата на големите полилеи



Дизайнерските опаковки, останали от чифт обувки или друг аксесоар, са толкова прелестни, че винаги ни се е искало да влязат в употреба където й да е. Блогърката от Could I Have That ни дава страхотна идея как да стане това. Ленена торбичка от Lanvin стои чудесно като декорация върху дивана, напълнена с ориз или сухи ароматни цветя. Почти гениално, нали!?

И докато малките неща създават уюта на дома ни, големите полилеи го правят приказен.



В една виртуална обиколка на прекрасен апартамент в I m Addict (виж) се влюбихме в това бижу, висящо от тавана. Представяме си колко красиво се отразява светлината във всяка кристална висулка, а лекото подухване на вятъра ги разлюлява в синхрон и създава истинска мелодия.

Обожаваме този гигантски полилей!

И ние искаме така



Въпреки че обожаваме атмосферата на зимата, нямаме търпение за първата пролетна вълна от вдъхновения. Като това! Прозрачна пола, прекрасна и толкова лесна за носене с nude пуловер, ярко червило и секси все още неизпечени от слънцето голи крака!

От Cupcakes and cashmere

Update Your Boots



Не е нов похват, но е толкова красив, че бихме експериментирали с удоволствие върху старите боти. Става само с малко лепило, малко фантазия и много брокат - златен, сребърен или друг металически цвят. Представяме си ги с най-хубавата черна рокля, на бос крак, и с много златни аксесоари.

От See Jane

Сувенирите като прекрасни аксесоари



Всеки от нас има сувенир от пътешествията си или тези на приятелите. Ключодържателят Айфеловата кула е нещо, без което никой, посетил Париж, не се връща поне с 8 бройки в куфара, но никога не сме си представяли, че могат да имат чудесна стилистична роля в гардероба ни. С целувка от Милано, сърце от Ню Йорк и фенер от Венеция, изваждането на връзката с ключове става като прелестен жест, подобен на кръстосването на краката с новия изумителен чифт обувки на ток.



Молим всички пътешественици да ни носят по нещо красиво и fashion, което да допълни колекцията ни.

От Nicolette Mason
 

More All fashion