Следва

14 януари, събота

Седмичен ХОРОСКОП 16 - 21 януари

Началото на седмицата ще бъде твърде бурно и това ще се отрази преди всичко в личен план. Възможно e...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Началото на седмицата ще бъде твърде бурно и това ще се отрази преди всичко в личен план. Възможно е увеличаване на либидото и в същото време романтично запознанство. Добре е да промениш нещо в имиджа си, тъй като новите идеи по отношение на външността ще допринесат за успех в отношенията – както в съществуващите, така и в изграждащите се.

Успех в личния живот се забелязва във втората половина на седмицата. Освен неочаквани срещи са възможни и други приятни събития (новини), които ще допринесат за развитието на отношенията ти с околните в определена посока. Възможна е покана за някакво мероприятие, от което не трябва да се отказваш.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


Забрави за романтични увлечения и се потопи в работата. Ако си позволиш да отвлечеш вниманието си от престоящи задачи и да се отнесеш в мечти и блянове, очаква те разочарование и влошаване на настроението. За творчески полети и фантазии, момента е неблагоприятен. Но всичко свързано с конкретна дейност, документи, финансови въпроси и т.н. - ще напредва успешно, особено през втората половина на седмицата.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

За да си успешен, трябва да намериш помирение с вътрешните си сили. Ако вътре в теб е разруха, тогава не можеш да вървиш напред. В началото на тази седмица те очаква успех, така че основните задачи и решения планирай тогава. Но краят на седмицата може да бъде нестабилен, особено по финансовите въпроси. Ако в началото на седмицата успееш да постигнеш съгласие със себе си, в края на периода този деликатен баланс отново може да бъде нарушен от нови идеи и желания.

В личен план се постарай да не правиш драматични изпълнения и демонстрации пред любимия човек. В сряда и четвъртък е по-добре да останеш насаме, за да не станеш инициатор на конфликтни ситуации.

РАК 22.06 – 23.07

Предстои ти да вземеш важно решение, което няма да е лесно. Понякога необходимостта да направиш избор може да е против желанието ти, както и изискванията на други хора (особено тези с повече власт от теб) може сериозно да противоречат на стремежите ти. В средата на седмицата е възможно депресивно състояние, която ще продължи до тогава, докато не намериш сили да направиш решителната крачка. След това ще почувстваш облекчение и събитията в живота, веднага ще тръгнат гладко. Следващият етап ще бъде благоприятен и радостен.

В личен план тази седмица, ще имаш успех, ако не се страхуваш да изглеждаш глупаво и не да криеш чувствата си. Не разчитай, че мислите ти ще бъдат прочетени, а изражението на лицето правилно изтълкувано.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този период се активира твоето подсъзнание, а това води до увеличаване на творческата активност, както и способността да разбираш хората около теб. Но за да излезе от това нещо положително, ще трябва да положиш доста усилия. Добре е в този момент да се занимаеш със себепознание, да опознаеш хороскопа си, но трябва да подходиш с нужното усърдие, или благоприятния за тези цели период ще премине напразно.

През втората половина на седмицата трябва да обърнеш внимание на здравето си. Полезен е масажа. Възстановявай силите си с повече разходки на свеж въздух и сън.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Когато астрологическата ситуация за твоя зодиакален знак, се нарежда по такъв начин както тази седмица, самообладанието, което смяташ за заложено в теб или личното влияние, с което разполагаш може да се окаже неефективно. В действителност, нещата са различни. Причината за подобно явление може да станат опитите да обгърнеш необятното. Фокусирай се върху по-локални проблеми - и ще се постигнеш напредък.

В отношенията с любимия човек, се опитай да не показваш излишен егоизъм. Най-добрият начин да прекараш сряда и четвъртък - е да отидете заедно някъде далеч, където няма досадни познати и хора, които са ти омръзнали.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За се чувстваш добре през тази седмица трябва да намериш златната среда, да изгладиш противоречията и да следваш този път. За да постигнеш такова равновесно състояние е необходимо преди всичко да влезеш в хармония вътре в себе си. Вътре в теб може да бушуват различни сили и демони. Ако не ги опитомиш, тогава действията ти ще бъдат объркани и ще доведат до лоши резултати.

В личен план е необходимо да преразгледаш отношенията си с любимия човек, но се постарай да не провокираш конфликтни ситуации. Във вторник разправия заплашва да охлади отношенията. Опитай се да не се отчайваш - потърси причината за проблемите си и я отстрани. Уикенда е добро време за помирение и взаимно опрощение на обидите.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Началото на седмицата ще бъде твърде динамично и активно. Може да се почувстваш във вихъра си, тъй като всичко ще ти се получава доста бързо и лесно. Разчитай на подкрепа от околните, не се опитвай да правиш всичко сам, тъй като благодарение на помощ от страни ще постигнеш резултати много по-бързо.

Тази седмица ще бъде богата на нови идеи и начинания, които не отлагай. Но в почивните дни по-добре не поемай никакви ангажименти, тъй като това време е предназначено за почивка и размисъл, времето може буквално да спре.

В личен план тази седмица ще изглеждаш великолепно, но прекаленото лекомислие може само да ти навреди. Опитай се, колкото е възможно да контролираш действията си и да си наясно с възможните последствия. Това ще те спаси от пристъпи на ревност и отчуждение от страна на любимия човек.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Ще имаш много сили и пориви, но сега е необходимо да не действаш, а да чакаш. Настъпил е момент, когато всичко, което си могъл, вече си направил и сега трябва само да чакаш резултатите. При всяко действие трябва да се ръководиш само от логиката, потискайки емоции и чувства, тъй като те сега са вредни и могат да доведат до непредсказуеми резултати. В края на седмицата е възможна проява на коравосърдечност и значително подобряване на аналитичните способности.

Атмосферата в личния живот започва да се влошава. За да запазиш мира в отношенията с човека, когото обичаш, трябва да пожертваш своята независимост, поне временно. Четвъртък, се опитай да прекарате заедно, за предпочитане извън дома.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


Сега всичко зависи от теб и ако си замислил нещо, действай смело, без да се страхуваш от някакви препятствия и предизвикателства - ще се справиш. Тази седмица ситуацията около теб ще започне да се подобрява, което ще ти позволи да излезеш от кризата и да се справиш с негативните събития, които те заобикалят.

Какво ти е нужно за емоционално удовлетворение, за какво мечтаеш? За пари, любов, власт, знания? Хубавото на този период е, че може под формата на възможности да превърне фантазиите ти в реалност и може също да си изясниш какво не искаш, и какво би ти донесло облекчение.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Ако си свободолюбива натура и ти е трудно да полагаш усилия, обстоятелствата може да те поставят пред необходимостта да развиеш по-практичен и отговорен подход към поетите ангажименти. Ако си успял да придобиеш власт и заемаш лидерска позиция, през този период, ще имаш максимална полза.

Тази седмица трябва да се заемеш със косата и кожата. Те са доста уморени, дългата поредица от празници е доста сериозен стрес за тях - тежък грим, лак и пяна за създаване на прически, нездравословна, прекалено мазна храна ... Сега трябва да се заемеш с последствията, за да намалиш причинените вреди. Добри шампоани и кремове, маски, масажи са способни да направят чудеса - особено ако се обърнеш към професионалистите, а не се ангажираш самостоятелно.

РИБИ 20.02 – 20.03


Успешна седмица по доста направления. В началото на периода ще имаш повишена емоционалност и любвеобилност. По това време е възможно романтично запознанство или важни събития в личния ти живот, което ще послужи като тласък за по-нататъшно развитие. В работата, както и по въпроси от финансов характер, също те чака успех.

Завишената делова активност ще ти позволи да се справиш с много неща, което само по себе си ще ти донесе както удовлетворение, така и конкретни ползи. Към края на седмицата може да разчиташ на финансови приходи.
Любовните ти отношения ще бъдат пълни с тайнствени събития и вълнуващи приключения. Пази своите тайни, не ги споделяй с никой. Преди да кажеш нещо важно - първо добре обмисли всичко. В събота, не прибързвай нещата, защото всичко трябва да следва своя ред.


На снимката горе е сесия във Воуг Великобритания, дело на фотографското дуо Мерт и Маркус, от 2002-ра година, когато топ моделът Кейт Мос, е на 28 години. На 16 януари, понеделник, Кейт ще празнува своя 38-ми рожден ден. Времето лети, нали!?
 

More Astro