Следва

Всичко, което устните желаят. Невидимият Almost Lipstick на Clinique

Нова кожа или тайната на MATRICIUM

Истински еликсир за кожа, променена от времето /стареене, лекарства, хормони/; за кожа, подложена на всички...

Hair преди 12 години

BIODERMA – MATRICIUM, e кутия с точно 30 миниатюрни шишенца, всяко с двойна доза красота - сутрин и вечер. Вълшебството вътре е дерматологично откритие на BIODERMA, създадено да направи кожата ни отново като на 20, а раждането му стана възможно след 14 години изследвания, от 50 изследователи, след 74 специални научни изследвания.

Хранителната среда на МАTRICIUM е създадена със специална грижа и много любов към всяка кожа и се състои от невероятно богатство от аминокиселини, минерални соли, нуклеотиди, пептиди и още много микроелементи, които възстановят физиологичния баланс така, както природата го е създала. Верен на природата, близък до нея, абсолютно натурален продукт!

Истински еликсир за кожа, променена от времето /стареене, лекарства, хормони/; за кожа, подложена на всички вредни фактори наоколо /стрес, замърсяване, ултравиолетови лъчи, дим/; за кожа, подложена и променена от естетични процедури, в това число дермабразио, лазер, пилинг. Всяка кожа на практика има нужда и понася великолепно продукта.

Ампулите приличат на шишенца за детска игра. Съдържат течност, подобна на вода... Важно е да се знае, че продуктът е много лесен за употреба.

Отвъртането на капачето става с едно леко движение, нанасяш половината от течността в ампулата върху лицето и шията, после захлупваш с обратната страна на капачето, за да се съхрани остатъка от дозата за вечерното нанасяне.

Въпреки че ампулата изглежда малка, вътре има доста много течност, прозрачна, без мирис, без цвят, силно наподобяваща обикновена вода, която е съвсем достатъчна за обилно разнасяне по цялото лице и шия, дори и деколте така, както е предвидено – два пъти на ден. Резултатът при мен настъпи постепенно, леко, почти неусетно.

Комплектът на френската марка Матрициум се продава в добрите аптеки и след 4 седмици имаш осезаем резултата върху кожата на лицето.

Гарантирано! Ако искаш още доказателства, виж нашия „пациентски разказ” след употребата на продукта.
 

More Hair