Следва

Въпрос на желания

Editors' choice - Коледен подарък на милото

Не че всички хора не са ни мили. Само има един, който ни е значително по-мил – нашият партньор...

Shopping преди 16 години

Не че всички хора не са ни мили. 

Има само един, който ни е значително по-мил – нашият партньор, половинката от пая на битието ни, жълтъкът на нашия белтък в яйцето.

Той/тя ни допълва, контрастира, разсейва, концентрира, кара ни да видим най-лошото и най-доброто в себе си.

Със сигурност искаме да го наградим на празника на взаимността, с най-добрата демонстрация на чуство, признание и солидарност.





Виктория

"След като подариш сърцето си, всеки друг подарък изглежда някак...недостатъчен. За материалните неща няма нужда от повод трябва нещо истински свято и специално. Затова редом с най-сърдечните ми коледни пожелания ще подаря нова опаковка. С цялото съдържание, което все крие изненади, нищо че е отдавна придобито.”





Гергана
"Един топъл плетен пуловер винаги върши работа, особено за моетo зиморничево момченце. На него му е топло с Guess, а при мен въпросът с подаръка е решен по възможно най-лесния начин.”



Ива
"Парка от любов ти подарявам!
Представям си как топлата голяма качулка с кант от естествена кожа - лисица, пази поне малко премръзналото му от студ лице. Черният й цвят пък е супер подходящ за офис атмосфера."






Ивана
"Нямам реално обяснение защо искам да му купя този разкошен сак Versace. Просто искам."





Елена
"Ето това сако обединява идеята ми за подарък с две страни - хем да пасне на новата, вталена фигура на моя красавец и да го направи съвсем неустоим, хем да му служи практично, до когато му омръзне. В края на краищата едно тъмно вталено сако по мярка е съпружески коледен Must have!”





Делчо
"Имам идея, но смятам да бъде изненада, и то в красива опаковка.”





Васко
"За да е щастливо милото ми, й трябва музика непрекъснато и навсякъде. Затова мисля подаръкът за тази Коледа да е дизайнерски mp3 player."

green_add_java_banner

More from View Sofia

More Shopping