Следва

Bioeffect за здрава и млада кожа

White Objective на Bioderma за сияеща кожа

Снегът навън се сипе, а на теб ти се иска да имаш кожа като на Снежанка – без петна, без несъвършенства...

Hair преди 12 години

Снегът навън се сипе, а на теб ти се иска да имаш кожа като на Снежанка – без петна, без несъвършенства. Всичко, в което се крие красотата е здраво и хармонично. А това се постига с качествени продукти.

Затова днес избрахме да ти предложим съвършената кожа, благодарение на първата серия депигментиращи продукти. И като казваме „съвършена” имаме предвид, че продуктите White Objective на Bioderma коригират хиперпигментацията още след първата употреба! Чудодейни продукти за постигане на желания равномерен тен всеки ден. Грозните петна, останали белези от малки ранички и несъвършенства отиват в миналото само с едно нанасяне на серума.

Можеш да използваш всеки един от четирите продукта – дневен крем, серум за интензивна вечерна грижа, апликатор за локално третиране на проблемите зони и крем за ръце – според индивидуалните нужди на кожата ти.

Ние не преставаме да се възхищаваме на серумът White Objective, който съдържа витамин С – основният враг на тъмните сегменти по кожата ти. Този витамин се освобождава постепенно и ограничава меланина – виновникът за неравномерния тен. Това обаче не е достатъчно. Кремът съдържа патента W.O.® - иновация на Bioderma, която успешно премахва пигментирането на кожата. Нека добавим и че мъртвите клетки биват ексфолирани от гликоновата киселина, защото трябва да се обнови кожата, за да засияе.

Продуктите са подходящи и за чувствителна кожа, нямат никакъв аромат и при нанасяне сякаш те галят с приятната си гел-субстанция. А когато кожата ни е обгрижвана, ние се чувстваме като принцеси, като мечтаната Снежанка.

Сияе кожата ти – сияеш и ти.

Какъв по-добър старт на деня от сияещата ти кожа?!

 

More Hair