Следва

Какво ни смути в мъжката колекция на Bernhard Willhelm есен-зима 2012

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Знаем, че голяма част от мъжете са спортни запалянковци, но се надявахме, че поне дизайнерите няма да се...

All fashion преди 12 години

Есенната колекция на Бернард Вилхелм за 2012

Знаем, че голяма част от мъжете са спортни запалянковци, но се надявахме, че поне дизайнерите няма да се обърнат за вдъхновение към стадионите.

Моделите от мъжката седмица на модата в Париж силно напомняха на футболни фенове. Шалчета и ленти за глава, блузи с надписи и знаци като пътни табели декорираха облеклата.

Всъщност, „облекла” е силно казано, тъй като множеството прорези и дупки, през които се подават ленти от пух никак не са функционални. Определено мъжете от тази колекция не са нашия идеал. Да не кажем, че убиват всяко желание за мъж, пък било то и съвсем близо 14 февруари.

Виж още снимки от изумителното ревю в галерията>>

Виктория Бекъм за Numero Tokyo



Може би имаме нещо като балкански комплекс, но този кадър на Виктория Бекъм за мартенския брой на Numero изключително много ни напомня родна поп-фолк певица.

Като се започне от позата, през крещящите цветове на фона на животински принт и се стигне до тайнствения поглед. Определено не е Виктория, която ни впечатлява по модни събития и не искаме да я виждаме в тази стилистика.

Може би защото прекалено много сме се нагледали на такъв стайлинг по родните ширини.

Котката на Карл Лагерфелд 



Не точно животинчето, а идеята, която се върти в главата на всички модни журналисти, то един ден да стане звезда, като Баптист, любимия на Карл. Виждаме, че котенцето е изключително сладко, но все пак не мислим, че трябва да е водеща новина. Личният свят на дизайнерите е винаги малко по-нестандартен, но дали Лагерфелд ще избере малкия косматко за своя муза през следващия сезон остава загадка.

Шупет, както се казва любимеца на твореца, е още твърде невинно, за да взима главна роля в модната индустрия.

Какво си мислиш, когато пред очите ти са чифт обувки от Jeffrey Campbell?



Най-вероятно, че са създадени, за да се носят само от модни блогъри и ексцентрични звезди. И всъщност донякъде си прав, защото повечето обувки на дизайнера са практически неизползваеми, заради провокацията, с която са направени.

Случаят с този чифт е точно такъв. Инспирирани от модерната градска култура, това съвсем не са обувки за градски условия. Смесицата между стиловете на пънка, рока и метъла, правят тези обувки да изглежат тежки и груби и определено не бихме ги носили. А помним онези великолепни Jeffrey Campbell, истински фетиш върху краката на една софийска дама. (виж)

W.E. will rock you!



Обичаме Мадона, но няма как да спестим критиките към начина, по който се появи облечена в Лондон за премиерата на собствения си филм W.E.

Забравила явно, че са запазената марка на Karl Lagerfeld и само на него биха му отивали подобни, докато е на червения калим, Мадж беше сложила червени кожени ръкавици без пръсти в шокираща комжинация с черната си елегантна рокля от Gaultier.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.