Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Неустоимите платформи и ще влязат ли те в твоя пролетен wish list?

През последните седмици пролетта дойде и в SofiaStreetStyle с великолепни кадри, в които личи, че духът на...

All fashion преди 13 години

През последните седмици пролетта дойде и в SofiaStreetStyle с великолепни кадри, в които личи, че духът на модерния човек се е събудил за експерименти, цвят и характер.

Съвсем в целта на пролетната тенденция при аксесоарите – много високи обувки на платформа, са и двете дами от тази седмица Рая и Мира, които предизвикаха десетки коментари относно това колко е удобно и сигурно да си на такава височина от земята.

Около 20 пъти ЗА и само един ПРОТИВ получиха платформите на Рая, а от верни фенове на фен страницата ни във Facebook получихме уверението, че тези обувки са най-удобният вариант да ходиш на високи токчета, ако изобщо има такъв.



Ако това е истина, е чудесна новина за нашата фигура и чак се чудим защо още не сме опитали с един чифт след като освен че са лесни за носене, те издигат на височината на топ модел.

Независимо дали на ток или на цяла подметка, т.н wedges shoes, платформите отдавна са на пиедестала на най-желаните и носени обувки от блогъри и модисти по цял свят. Дори колкото по-висока, толкова по-добре.


снимки от Седмицата на модата в Париж


Освен това стоят перфектно в комбинация с широк панталон или джинси от 70-те, за които вече ти разкрихме, че обожаваме.

И все пак колко от вас наистина ще заложат на поне един чифт тази пролет или е по-лесно да им се възхищаваме върху чуждите тела, те питаме в петъчна анкета.

Ще влязат ли в твоята топ листа високите и тежки платформи, или по-скоро не?

Анкета

Ще заложиш ли на чифт платформи като тези за пролетта

More All fashion