Следва

Приказки от Haute Couture Пролет 2012: Трибют на Ейми Уайнхаус в колекцията на Jean Paul Gaultier

Спайс Гърлс се готвят да „подправят” живота ни отново

По време на интервю за австралийския телевизионен сериал "Sunrise", една от петте дами - Мелани Браун намекна, че легендарната момичешка банда от 90-те години ще се събере отново за диамантения юбилей на кралица Елизабет II на 4 юни. 

All fashion преди 12 години

По време на интервю за австралийския телевизионен сериал "Sunrise", една от петте дами - Мелани Браун намекна, че легендарната момичешка банда от 90-те години ще се събере отново за диамантения юбилей на кралица Елизабет II на 4 юни. По думите й всичките й колежки приемат поканата като огромна чест и очакват с нетърпение грандиозното събитие.

Разкритието дойде, след като певицата бе попитана дали наистина е вярно, че с колежките й са решили да пеят на Олимпиадата в Лондон през 2012, а тя с усмивка намекнала, че това може да се случи дори и по рано.

Спайс Гърлс е дамска поп-група, създадена в Лондон през 1994 година с членове Виктория Бекъм, Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел, които получават прякорите " Posh, Scary, Sporty Baby and Ginger”, и се превръщат в истинска поп сензация с дебютния си сингъл "Wannabe" през 1996. Песента се задържа на първо място на английските музикални класации седем седмици, което превръща групата в най-успешната момичешка формация за всички времена. До момента имат издадени три студийни албума, от които са продадени над 55 милиона копия по цял свят, както и 13 сингъла.

През 2000 година певиците се съсредоточават върху соло кариерите си, но никога не са съобщавали категорично, че Спайс Гърлс спира да съществува. Това дава всички основания да вярваме, че тийн идолите на днешните 30-годишни, рано или късно ще се качат на сцената и ще върнат времето с 18 годни назад.
 

More All fashion