Следва

Новото червило на MAC – безопасна дързост в розово с Ники Минаж и Рики Мартин

Новата серия MATRICIANE на BIODERMA. Клетка след клетка - живот

Стандартна сутрин с кафе и закуски по ред на събудилите се вкъщи, не експериментираме много с дрехите, може...

Hair преди 12 години

Стандартна сутрин с кафе и закуски по ред на събудилите се вкъщи, не експериментираме много с дрехите, може би имаме известно колебание само за цвета на червилото. Така обикновено протичат часовете преди тръгване за офиса при по-голяма част от екипа ни. Нарича се рутина, и не винаги значи нещо лошо. Защото в рутината не забелязваме петте отминали години време зад гърба си, което е хубаво, но тялото и кожата ни, за съжаление, помнят всичко.

Хубавото е, че благодарение на иновациите в козметиката, можем не да заличаваме, а да възродим живота на клетките, което гарантира свежест и естествения сияен вид на кожата.

Нанеси малко от тази лека, хидратираща текстура, наречена MATRICIANЕ, върху лицето си и ще усетиш моменталното оживяване на кожата. Това е новата антиейдж серия на BIODERMA, която се бори с различните признаци на стареене на кожата и е единствена в света с дерматологичното откритие MATRICIUM®. Кожата ни възвръща своята сила и енергия. Но какво предизвиква това усещане?

Благодарение на патента MATRICIUM® продуктите от гамата MATRICIANE набавят на кожата основни биологични хранителни вещества като стимулират клетъчното регенериране. В продължение на 7 дни се наблюдава ефекта и в огледалото – битката с времето е отложена и познай кой излиза победител.

Нашите оръжия в тази битка си имат имена и в зависимост от щетите на врага върху кожата ще се противопоставим с различни методи.




При нужда от регенериране най-ефективен е интензивния концентрат от ново поколение MATRICIANЕ SÉRUM. Той съдържа висока концентрация на патента MATRICIUM®, а останалите активни съставки се борят със свободните радикали. Трябва да напомним, че се употребява преди да използваш редовния си крем за всеки ден.



За първите признаци на стареене като фини мимически бръчки препоръчваме биовитализиращ крем MATRICIANЕ MULTI-DÉFENSE. Съставката карнозин, наричана още анти-старин, защитава ДНК-то на клетките в кожата.




За дълбоки бръчки и линии пък подходящ е MATRICIANЕ RIDES. Неговият незабавен ефект се дължи на т.нар.
“запълващи сфери”, които попадайки в кожата започват да набъбват и механично изглаждат кожната структура.




За отпусната кожа, загубила своята еластичност и блясък, най-ефективен е лифтинг продуктът MATRICIANЕ FERMETÉ. Стягащият ефект се дължи на естествената активна съставка Полилифт - биополимер от протеини на сладък бадем.

Така, когато дните минават неусетно, ще знаем, че има кой да се грижи за нас с ловки трикове от козметичната чантичка. Ден след ден. Клетка след клетка. Красота!
 

More Hair