Следва

Маскарад в Ню Йорк

Грандиозно музикално шоу за Св. Валентин

In Love We Trust събира над 12 световни величия на електронната музикална сцена за 12 часово парти по случай деня на любовта.

 

Music преди 12 години

На 14-ти февруари, в зала „Христо Ботев“ организаторите на най-новото събитие за електронна музика у нас Music Revolution Festival събират 12 диджеи от различни краища на Европа, за първото от серията препартита на фестивала. Под името In love we trust световно известни артисти ще призовават за толерантност в различията между хората, като мотото на партита е Be Tolerant.

В мащабното събитие ще вземе участие Johan Gielen, който е създател на Trance Energy в Амстердам. Стилът му варира от транс към прогресив хаус. От Венеция пристига DJ Outwork, известен с хитовете си Еlecrto и Thank God for music, с които влиза в топ 10 на денс чартовете на четири континента. Зад пулта ще застане и прекрасната Bebetta от Бремен. За фестивала пристига и ирландското транс дуо Tucandeo.

От Унгария идва изключително привлекателната DJane Nadine, която е едно от най-свежите имена на световната електронна сцена. Германската звезда Le Palf пък ще зарадва публиката с много дийп хаус, примесен със суинг, транс и минимъл звучене. България ще бъде представена отродните звезди, Gabriel, Vesselin, Gagalove, Katsarov и Vinid.

Повече от 12 часа най-доброто от световната електронна музика, очакват посетителите на партито. Освен цялото съсловие от уникални артисти, атмосферата в залата ще бъде подсилена от страхотна декорация и невероятни светлинни ефекти. Затова са предвидени над 100 осветителни тела, уникално лазерно шоу, което до сега не е виждано у нас. Над 100 киловата звук, ще осигурят наистина впечатляващото събитие.

Зала Христо Ботев ще бъде напълно преобразена с огромни падащи завеси за по-добра акустика, окачен таван под формата на медуза над дансинга и сцената, както и много LED екрани. Пет машини за изкуствен сняг ще допринесат за по-уютна и романтична обстановка. Разбира се в духа на Св. Валентин ще бъдат издигнати еднометрови балони във формата на сърца - символ на любовта.

Билети за препартито са пуснати в предварителна продажба в ticketpro.bg, на цена от 25 лв. Входа на място ще е 30лв.  

More Music