Следва

14 февруари, вторник

Любовно пътешествие с B-Lite DLX от Samsonite

Независимо дали дестинацията е екзотична или пък предпочиташ уютна хижа в планината, най-важното, което ти трябва е твоето препълнено сърце и един здрав куфар. ..

All About Life преди 12 години

На празник като днешния, независимо дали празнуваш свети Валентин или Трифон Зарезан, сме сигурни, че си приповдигнат не само заради хормоните. Мнозина от нас нямат търпение да дойде уикенда и да заминат на вълнуващо пътешествие.
Независимо дали дестинацията е екзотична или пък предпочиташ уютна хижа в планината, най-важното, което ти трябва е твоето препълнено сърце и един здрав куфар.
Знаем, че за да побереш всичките си топли дрехи и няколкото чифта обувки, без които не тръгваш никъде, не е достатъчно куфара да е само здрав. Трябва да е възможно най-лек. И понеже ние ценим твоите нужди, ти предлагаме новия модел на известната марка куфари Samsonite - B-Lite DLX. Материалът, от който е изработена серията е вече доказалия се High Tensile Dobby Nylon, който притежава прекрасни характеристики що се отнася до устойчивост на износване, здравина и лекота – сега няма нужда да се притесняваш за вещите си при планираното сафари.

И понеже мислим за твоя цялостен стил, ще отбележим, че характерно за модела са детайлите от кожа на предния панел, които създават усещане за лукс и същевременно придават изисканост и шик.



Всички знаем за съмнителните начини на прехвърляне на багажа ни по летищата, но от Samsonite са помислили и за това. Куфарите от серията са оборудвани с централна TSA ключалка, калъф за дрехи и пране – това гарантира безупречната ти визия на път, а всяка жена ще се радва на предвидената възможност за разширение на обема. Подобрени са коланите за пристягане на багаж, които гарантират че дрехите ще останат без гънки и намачкване дори и когато куфарът не е пълен – така няма да се притесняваш, че при пътуване с приятели си личи, че само ти не си взела ютията в багажа. Страничната и горната дръжка са интегрирани в корпуса както при B-Lite, което ги прави практически неуязвими за увреждане или счупване, за да си спокойна, че като ти хвърлят багажа от самолета на летището няма да го получиш на части.



След всичко това няма как да не се чувстваш сигурна, че багажът ти ще е в доказано обезопасен вид, да не говорим и че това е практически е най-лекия бизнес куфар на Samsonite към момента.
Здравина, удобство и лекота – забрави грижите си на път и се отдай на романтично пътешествие без всякакви странични притеснения. Сега не само препълненото ти сърце ще е обгрижено, но и препълнения ти багаж.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.