Следва

Интервенциите на Черната Златка. Еволюция на една Мис Плеймейт

Кристален бас айсберг разбива стереотипи

Mirizma и Soundslike заедно в интересен експеримент 

Music преди 12 години

На 22 февруари (сряда) голямата зала на столичният клуб Алкохол (на ул. Раковска 127) ще приветства феновете на електронния авангард с неочаквана концепция, подготвена от два на пръв поглед коренно различни промоутърски екипа - Soundslike и Mirizma.

Всеки, който има желание да охлади страстите в средата на работната седмица, ще може срещу 5лв да стане част от събитието THE ICEBORG, което представя на една сцена на живо концерт и електронни миксове. Във вечерта ще представят изпълнения електро-дръм формацията Violet Vanilla и ди джеите F0rtunah /Mirizma/, EXo /H.M.S.U./, RobotJessie /Mirizma/, Stelf и Bzzzt със сетове, безкомпромисни в избора си на най-актуалното от стиловете дъбстеп, фючър геридж, аутономик и текстеп.

Въпреки че MIRIZMA го даваше по-кротко след няколкото съществени участия през лятото и есента (на MaxBASS/SOB, Drum’n’Jazz 2012, ON!Fest и др.), екипът е отново линия през новата година. Сега в колаборация с промотърите от клуб Алкохол -Soundslike. Следва пореден опит за разчупване на леда, сковал креативната мисъл на родната сцена - уникален музикален механизъм, хибрид с био-механични компоненти.

Violet Vanilla e нов проект, сформиран преди година и половина. Един музикален експеримент, който съчетава електронни композиции с изпълнение на живо на барабани. Базирана върху ДнБ структура, музиката на формацията напомня звука на Jojo Mayer и Nerve.

Програмата за вечерта ще включва разнообразие от стилове и ще следва следната подредба по часове:

22:30 - 00:00 F0rtunah
00:00 - 01:15 Violet Vanilla Live!
01:15 - 02:00 EXo b2b RobotJessie
02:00 - 02:30 Stelf
02:30 - 03:30 Bzzzt b2b Stelf

Вратите на криогенните капсули ще бъдат отворени в 22:00h. Срещу 5лв всеки може да стане част от екипажа и до 03:30h да влезе в анабиоза.
 

More from View Sofia

More Music