Следва

We love блестящите сандали на Givenchy

10-те причини, поради които обожаваме H&M

Най-доброто съотношение Мода - Цена. Всичко, което си купиш оттам, обикновено изглежда и е много модерно...

All fashion преди 12 години

Те са тук след точно 10 дни. Това е може би най-голямото събитие в модно отношение, което ни се е случвало напоследък. Всъщност това е модното събитие на 2012, така, както в дизайнерско отношение беше откриването на IKEA миналата есен. Поднасят ни се съвършеният модел на скандинавски мениджмънт, техният специфичен усет за красиво и функционално, невероятният мащаб, които в комбинация постепенно, но сигурно завладяват света. България е 44-тата държава, в която ще има магазини H&M, в които всеки фешън човек ще може да намери всичко, от което се нуждае. Чакахме ги дълго и затова се радваме много, че след 10 дни червено-бялото им лого ще грее от витрините на огромен магазин в София.

За 10-те дни до началото на големия шопинг в The Mall, когато, в следващата събота, H&M най-после отварят и тук широко вратите си за истинските фешънисти, ние имаме точно 10 причини, поради които обожаваме шведския гигант във всичките му творчески решения.

Ето кои са те:

1. Най-доброто съотношение Мода - Цена. Всичко, което си купиш оттам, обикновено изглежда и е много модерно, много европейски, много шик, а и се държи твърде добре при носене и поддържане. Дължим този факт на вниманието към суровините, обработката им, начина, по който се крои и шие, и на невероятната 65-годишна традиция.

2. Най-добрите базови неща за всеки гардероб са там. Тениски, джинси, пуловери, ризи - всичко, което съставлява основата на един съвременен гардероб, се намира в магазините на марката. Това важи с еднаква сила както за дамските, така и за мъжките и детските неща. Отделната Вселена, каквато са тийнейджърите, е застъпена с фантастични младежки неща, разпознаваеми по няколкото букви на етикета - L.O.G.G. и Divided.

3. Страхотна секция с бельо и дрехи за дома и за спорт. С нови колекции всеки сезон, с феноменално разнообразие и винаги свежи хрумки. Винаги сме харесвали идеята за често купуване на бельо. В тези магазини това е супер лесно и ужасно приятно.



4. В H&M никой не ти се натрапва. Избираш сам, разхождаш се сам, умуваш сам. Всичко е подредено ясно, по секции, по номера. Няма проблем да отнесеш колкото искаш неща до пробната и да пробваш до пълното си удовлетворение. Обслужващият персонал е там, за да обслужва, и знае това перфектно.

5. Всичко, което не може да влезе в употреба, независимо от първоначалния ти подтик, или се окаже голямо, малко, тясно, твърде ярко, твърде смело или твърде семпло за теб, може да се върне в магазина до 30 дни след покупката във вида, в който е купено и при представяне на касова бележка. Свободата на избора и уважението към всяко решение на клиента в магазините от шведската верига е закон.

6. Два пъти, а при късмет и повече пъти в годината компанията доставя до гардеробите ни фантастични дизайнерски колекции, които, колкото и да не си фен на високата мода, се превръщат в любими, необходими, вълшебни приятели на гардероба и стила ти, защото са майсторски, разпознаваеми, невероятно интересни, страхотни. Изобщо не е случайно, че модерните хора обикновено нощуват пред магазина в утрото преди пускането на дизайнерските колекции. Нещата от тях освен всичко друго са и прекрасна инвестиция.



7. Аксесоарите им са хит, от платнените чанти, през шаловете и шапките, до пръстените, гривните и обиците.

8. Магнетизмът им е безспорен. Без да те уморява, пазаруването в H&M води до необяснимо, почти любовно пристрастяване, което, поради изброените дотук причини, е много повече приятно, отколкото неприятно.

9. Фирмата непрекъснато прави промоции, намаления и изненади. Никога не знаеш кога точно, но винаги в точния момент. Особено много харесваме този прийом в trendy секцията, по съвсем обясними причини /тук са най-хитовите неща в колекциите, познаваме ги по белия етикет/, но не само.



10. Винаги, когато ни трябва нещо, отиваме там. Чувството на сигурност, което ни носи веригата, е безапелационно. За всеки повод, по всяко време, винаги, в H&M можеш да намериш добрата дреха. При това напълно авторска, сътворена от изумителен дизайнерски екип и в огромен процент - от съобразена екологично материя.
 
Всичко това на 10 март, събота, в 11.00 часа, в The Mall, София.

 

Бел.ред. И понеже си говорим за червено-бялото лого на H&M - още веднъж: Честита Баба Марта на всички! 

More All fashion