Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Double Trouble: Еспадрилите Prada срещу модел на Topshop

Виждаме еспадрили като основен участник в стрийт стайла по света и кроим планове да си ги обуем с настъпването на пролетта

Shopping преди 12 години

Когато видим удобни качествени обувки, които са на върха на модните тенденции, не можем да не им се възхитим. Забелязваме еспадрили като основен участник в стрийт стайла по света и кроим планове да си ги обуем с настъпването на пролетта. Тайничко в главите ни се прокрадват идеи как ги разхождаме заедно с готин слим и прав панталон и кожено яке.

Но как да изберем, когато пред нас се заформя една голяма дилема – дали да се спрем на култовите кожени еспадрили на Prada за 690 лв. или да се спрем на един по-евтин, но задоволителен вариант от topshop.com – платформите на Klive?

Плюсът при модела на Prada e, че качествената изработка си личи от километри, кожата е естествена, а платформата страшно стабилна. Предимство е цветът nude, който божествено стои върху краката и прекрасно се съчетава с всичко в гардеробите ни. Муцунката от коноп разумно е поставена там, за да предпазва пръстите и кожата от нараняване.

При модела на Topshop най-големият плюс, разбира се, е цената, около пет пъти по-ниска от тази на обувките Prada. Цветът сьомга е в пастелната палитра на пролетта, а връзките са винаги готин и удобен начин.

Сигурни сме, че и двата модела са изключително удобни, както и че ще се впишат в пролетния ни гардероб с лекота, но дали да се поддадем на изкушението да носим истински маркови еспадрили на Prada или просто да изберем модел, който ласкае портфейла ни?

Ти кое би избрал – Prada за 690 лв. или Klive за 55 паунда?

Еспадрили Prada, 690 лв от Trend Box

Еспадрили Klive, 55 паунда от topshop.com
 

Анкета

Ти кое би избрал?

More Shopping