Следва

Днес си купихме... звездни шорти от симпатичния он-лайн бутик Dolce Vita

3 дами с ВИП-покани от ViewSofia за Marni for H&M тази вечер от 20.00 часа

Късметлиите, с които заедно ще отбележим откриването на първия магазин за годината в The Mall в София и...

All fashion преди 12 години

На 8-ми март, точно в 8.00 вечерта, H&M събира близо 1000 гости, за да отпразнуваме заедно откриването на първия магазин на веригата в България.

Събитието се случва точно 65 години, след като основателят на компанията Ерлинг Персон отваря първия си магазин за мода, само дамска при това, в градчето Вастерас в Швеция и му дава името Hennes - шведската дума за Нейни.

Всеки от вас, скъпи читатели и хора с отношение и възторг към поредната страхотна колаборация на гигантa, имаше шанс да спечелят трите покани, които заедно с марката определихме като подарък, само трябваше да ни изпратите трите си имена, име, местоживеене и телeфон за връзка на познатия редакционен мейл.

Късметлиите, с които заедно ще отбележим откриването на първия магазин за годината в The Mall в София и представянето на дизайнерската колекция за този сезон Marni at H&M, част от поредица ВИП-събития по целия свят, и които жребият, изтеглен в офиса на H&M, посочи са: 



1. Станислава Йорданова Енчева, София
2. Цветелина Станиславова Дончева, София
3. Десислава Димитрова Вътева, София


Трите дами ще имат право да си вземат и своята шопинг половинка за кураж, защото поканите важат за двама, а освен възможността да разгледат целия огромен магазин /площта му е 2400 кв.м./, те ще могат да се насладят на великолепната колекция на Марни и да купят онова, което им харесва, с 25 % намаление от реалната му цена.

Честито, дами, всяка от вас може да заповяда в редакцията на ViewSofia до 18.30 часа, за да получи своята покана.

А какво ще си купим ние тогава, виж в галерията тук>>

И все пак да си припомним още веднъж някои от най-хубавите кадри от емблематичните дизайнерски колекции за H&M от 2004 насам>>
 

More All fashion