Следва

Петъчен блиц: Новите млади актьори - Луизабет Николова

ViewSofia препоръчва: 20 избрани места в София, на които можеш да отбележиш паметно 8 март

Предлагаме ти 20 парти дестинации в София, които с нетърпение ще те очакват точно тази вечер...

Music преди 12 години

8-ми март е!

Срещу осми март в календара е написано - Международния ден за борба за равни права на жените.

За това независимо дали празнуваш от сърце днес, просто възприемаш празника като такъв, защото така си възпитана или отричаш да имаш нещо общо с него - този ден така или иначе си остава посветен единствено и само на жените.

И понеже това е така, ние ще ви посъветваме да не чакате някой да се сети или да не се сети за вас, а сами да помислите за себе си. Да забравите за малко всички и всичко и без никакви скрупули да се позабавлявате.

Предлагаме ти 20 избрани от нас дестинации в София, които с нетърпение ще те очакват точно тази вечер.


КАТО ЗА НАЧАЛО МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ТУК:



Къде?
 Restaurant La Scalla
Какво? На 8-ми март празнувайте в La Scalla!
В колко? 18:00pm – 1:00am
Вход: Не
Невероятна кухня, празнично настроение! Ще бъде разиграна специална томбола, в която всяка клиентка може да спечели една от трите награди на La Scalla.

Къде? Gelateria Confetti
Какво? FLAVIO COOKS LIKE HOME
В колко? 8:00pm – 11:00pm
Вход: Не
Специалитети от региона Пиемонт, който е известен с изключителната си кухня и превъзходните си вина.

Къде? Planet
Какво? Be beautiful day
В колко? 18:00pm – 21.30pm – няма да се допускат мъже в заведението, след 22:00pm ще можете да поканите и своите половинки
Вход: Няма.
Клуб Planet организира "женски" следобед, в който всяка жена може да се преобрази – при това безплатно. По време на Be beautiful day ще се предлага най-женското питие Bailey's в меню със сладки изкушения, орентирано да поглези женския пол. Партито по случай красотата на всяка жена, ще започне точно в 22ч. с най-добрия ретро DJ за 2011г DJ Marti G и клубът отново ще отвори врати и за представителите на силния пол, а жените ще ги посрещнат в целия им бласък с перфектен външен вид!

Къде? 
МОТТО
Какво? LADIES FIRST
В колко? 8:00am - 11:00am
Вход: Няма
Няма как по - ясно да звучи заглавието на този, специален мартенски ден - LADIES FIRST! Клуб "МОТТО", загрял и доста поразчувстван още от месеца на влюбените, ще се погрижи добре за благоразположението и доброто настроение на всички Дами. LADIES FIRST - MOTTOTO на клуб "МОТТО"!

Къде?
 А'Туин Coffee&Diner, The Mall
Какво? Здравословно коктейл-парти за дами и кавалери
В колко? 19:30pm - 22:30pm
Вход: 30 лв при предварително заплащане и 35 лв на място
Ексклузивно коктейл-парти за 8-ми март, на което ви очакват солен бар със свежи салати и апетитни хапки, сладък бар със сурови десерти както и селекция от био вина и напитки. Френската био-козметика Тerre d'Oc ще ви разкрият и изкуството на добрия грим и тайни за красота, вдъхновени от Аюрведа и предавани от поколение на поколение.



А ПОСЛЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ В:

Къде? Studio 5 * music club
Какво?  Ruth Live Band
В колко? 10:00pm - 1:00am
Вход: 10лв. / Резервации на телефон: 02/963 12 54
Концертът в Студио 5 се очертава да бъде „соул” вечер в истинския смисъл на думата – музика, приятели, неповторима атмосфера и… Ruth!

Къде? 
SOFIA LIVE CLUB
Какво? МАРИАНА ПОПОВА и ДАНИ МИЛЕВ
В колко? 10:00pm - 2:00am
Вход: предварителна продажба 10 лева, на място 12 лева
Един от най-чувствените и внушителни гласове на българската музикална сцена гостува при нас, именно на най-истинския женски празник. Мариана Попова и Дани Милев бенд с концерт на най-добрата лайв сцена – за старт на една успешна творческа 2012 година.

Къде? 
Plan B
Какво? The Skyscrapers Dj Set
В колко? 8:30pm - 4:00am
Вход: Не

Истински звук за истински момичета!

Къде?
 MIXTAPE 5
Какво? МУСТАК ПАРТИ
В колко? 10:30pm - 6:00am
Вход: с естествен мустак СВОБОДЕН, за останалите 5 лв. (сори лейдис...)
МУСТАК ПАРТИ да се падне точно на женския празник? Каква драма, дами и господа!? Разбира се, че за тези, които не могат да пуснат мустак (жени или мъже) ще има безплатни изкуствени такива на входа. Музиката както винаги ще е разнообразен микс – машъп от HIP-HOP, Funk, Swing, Brasilectro, Breaks, Drum&Bass, Jungle, Rainforest, Guarana и Халва, забъркана от главните виновници за космак партито – CRASH & EMIL PRIZE.

Къде?
 8bit Bar
Какво? Girls Gone 4k6
В колко? 9:00pm - 4:00am
Вход:  Не
Отпразнувайте този прекрасен празник на всички момичета, дами, майки, баби и прабаби подобаващо -  с качествен тежък звук и силен бас.

Къде?
 Culture Beat
Какво? Like Women Do It
В колко? 10:00pm - 1:00am
Вход: 20:00pm – 22:30pm 5лв. След 22:30pm – 10лв. + welcome drink for ladies
По повод емблематичният женски празник, Culture Beat Club провокира различните, индивидуалните и неповторими Дами, приканвайки ги да покажат как го правят! A именно да празнуват женствеността си всеки ден - или Like women do it!

Къде?
 CLUB 365
Какво? DJ LION & VENDA
В колко? 10:00pm - 4:30am
Вход: Не
С уникална музика и обстановка, изненади и мноого усмивки от CLUB 365 ще се опитат да направят една специална и незабравима вечер за вас мили дами! Само трябва да бъдете истински, женствени и прелестни.

Къде?
 BEDROOM
Какво? Men’s Dance Show / R'n'B & DISCO Night with BIG D
В колко? 10:30pm - 6:00am
Вход: Свободен за дамите / Резервации на телефон: 08888 60666, 0888 764422

Къде?
 BLENDER
Какво? Woman's Day R n F Special
В колко? 10:30pm - 4:30am
Love & Happiness music със DJ Andreas & Selector Stilian - Swing, Afrobeat, Latin Grooves, Funk, Breaks, Funky Hip Hop to Dance your shoes off!



Къде?
 Basement
Какво? Reggae Sisters
В колко? 9:00pm - 3:00am
Вход: Не
По случай 8-ми март, клуб Basement и selector Lazy Face ви канят на едно реге/ска/денсхол парти за да отбележим празника подобаващо. Музикалната селекция ще наблегне на дамите в ямайската музика.

Къде?
 Banana Republic Disco Club
Какво?  8-ми март с полъх на любов от Изтока
В колко? 22:00pm – 2:00am
Вход: 5лв.
Тази година е специална! Най-женският празник в годината и най-цветният празник в Индия съвпадат. Цвят. Ритъм. Мудри. Сарита. Извивки. Любов. Едно екзотично пътуване до Индия. Което ще ви докосне до един от най-почитаните празници - ХОЛИ - празникът на цветовете. Станете част от магията, в която балет Radjunika ще ви пренесе в този красив свят. Педвидено е рисуване с къна (hena tattoo) и отворен урок: Как да разказвате приказка за Любовта само с няколко изящни движения на китките и тялото и с колко мудри се нарича Любовта.

Къде?
 Memento
Какво? Memento WOMEN's day
В колко? 22:00pm – 2:00am
Вход: Не
Дами, готови ли сте да се позабавлявате под звуците на един от законодателите на българската парти сцена DJ Vasquez?!

Къде?
 Cabaret/Club Mascara
Какво? DJ DONCHO & ALEX RAEVA
В колко? 11:00pm - 6:00am
Влюбените гълъбчета ще забавляват цяла нощ всички дами избрали Mascara за своя празник. А като комплимент клиентките ще получат и специални подаръци от " Медика Естетика" (център поестетична дерматология).

Къде?
 Club Crash
Какво? HAPPY WOMEN'S DAY
В колко? 11:00pm - 6:00am
Вход: за всички дами СВОБОДЕН
DJ Tencho ще подклажда страстите с най- яката музика DISCO, HIP-HOP, R'n'B, POP, HOUSE от последните 10 години по желание на дамите, които ще доведат до разбиващи танци и много изненади. Слагайте удобните обувки, носете си доброто настроение и LET THE PARTY BEGINS!

Къде?
 Morgan's Bar
Какво? CAPTAIN'S MEN EROTIC SHOW
В колко? 10:00pm - 4:00am
Днес дамите ще могат да отплават за острова на удоволствията, забавленията и... Специално за празника е подготвена неустоима програма, промоции и много изненади.

Къде?
 Брилянтин
Какво? NEW DISCO/ Dj SASH & Dj SIMON
В колко? 10:30pm - 6:00am
Този четвъртък музиката в София ще е хем позната, хем различна, защото диджеите Саймън и Саш са подготвили специален “ back to back” сет с най-доброто от най-доброто, но в нови неизлъчвани досега версии.
Ще запомните тази вечер!
 

 

More Music