Следва

Пролетна салата със зелен боб

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19.03 – 25.03

Родена на 18 март 1963, актрисата Ванеса Уилямс става първата черна Мис Америка през 1984г. Участшва във филми като: Dance with me, Shaft, South Beach, Ugly Betty и др.

 

 

Astro преди 12 години

 Родена на 18 март 1963, актрисата Ванеса Уилямс става първата черна Мис Америка през 1984г. Участшва във филми като: Dance with me, Shaft, South Beach, Ugly Betty и др.

 

ОВЕН 21.03 – 20.04

В този период не ти се иска нищо да правиш, дори най-трудолюбивите представители на знака може да изпитват внезапни промени във вътрешното си състояние. Най-благоприятно за теб сега е да се отдадеш на отдих. Може да си вземеш кратък отпуск и да се заемеш с здравето си, да отидеш в санаториум или СПА хотел. Може също така да прекараш свободното си време в къщи, като се заемеш с тези неща, за които все не ти остава време, например да подредиш килера или тавана. Сега ти е необходим повече чист въздух, особено в началото на седмицата, проветрявай често помещенията, ако нямаш възможност да прекарваш част от времето си навън.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Бъди внимателен в личен план и в любовта. Твоят зодиакален знак сега лесно може да изпадне е в състояние на "жертва": Ако гониш егоистични цели, например кариера – ще намериш не свобода, а робство; ако не се научиш да жертваш своите интереси заради приятелите, те може да се превърнат в твои тайни врагове, особено когато постигнеш желаното или ако това са твои колеги. Така че внимавай: гони целите си, обсъждай ги, но не мачкай хората по пътя си!


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Ще имаш много енергия, която трудно ще приложиш ползотворно. Възможно е да възникнат толкова много идеи и стремежи, че изборът на нещо конкретно да бъде затруднен, поради риска да разпиляваш енергията си напразно. Така че събери мислите си и не разпилявай силите си за дреболии, тогава ще си в състояние да действаш по-съгласувано и ефективно. Във всеки случай, в края на седмицата може да се почувстваш изтощен и емоционално опустошен. Последните дни на седмицата е по-добре да прекараш в уединение.


РАК 22.06 – 23.07

Седмицата ще бъде пълна с романтични стремежи, но това те да са в една посока ще ти бъде много трудно. Налице са желания, страсти и любов, но често те няма да намират конкретен израз, така че трудно ще разбереш точно какво искаш и в кого именно си влюбен. Възможен е и обратния вариант, когато ще получаваш внимание от няколко човека наведнъж, с което също няма лесно да се справиш. Запази спокойствие, сдържаност, потърси вътрешна сила, за да преминеш през този период невредим.


ЛЪВ 24.07 – 23.08
Родените под знака на Лъва живеят и дишат с изкуството. Аплодисменти сега са ти необходими като въздуха - така че защо да криеш желанието си да бъдеш очарователен? Дори ако си избрал за себе си, професия не привличаща общественото внимание, ти пак можеш да реализираш способността си да привличаш вниманието към себе си. Сега си толкова весел и романтичен, изпълнен с живот, че излъчваш магнетизъм и чар.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Много силно потапяне в светските дела, няма да забелязваш нищо друго около себе си, освен неща свързани с работа, бизнес, пари и имущество. Така че тази седмица се откажи от задушевни разговори и философски занимания – използвай времето си за подобряване на материалното си благосъстояние, решаването на работни въпроси или за ремонт вкъщи, т.е. съвсем земни дела, защото тук ще бъдеш успешен.


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Не прави дългосрочни планове, не се опитвай да се справиш навсякъде и всичко да изчислиш и планираш. Желанието да разбереш чувствата си или начина си на живот може толкова да те увлече, че да се потопиш в постоянни размишления и самоанализ, но от това няма да имаш никаква полза. При такъв сценарий благотворният самоанализ лесно може да премине в пагубно себеизтезание. Абстрахирай се от суматохата както извън, така и вътре в себе си и се опитай за нищо да не се тревожиш, запази мира и хармонията.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Март е благоприятен месец за твоя знак. Въпреки че Скорпионите не търсят лесни пътища за осъществяване на целите си, тази седмица не очаквай късметлийски дни (както и дисхармонични), но това няма да ти попречи да постигнеш положителни резултати. При теб сега всичко е ОК и ти си на висота!


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Тази седмица са възможни трудности в професионален план, но спокойно може да разчиташ на подкрепата на висшестоящи от зодия Козирог. Обърни внимание на тялото си се придържай към балансирана диета. За да избегнеш разправии с любимия човек, в личния си живот се въздържай от всякакви лъжи, дори „благородни”.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Може да те измъчват сериозни страхове заради появили се трудности. Животът никога не спира и ние винаги трябва да се движим напред, но ако на нашия път възникнат препятствия или проблеми, може да изпаднем в колебания, да се усъмним в правилността на своя избор, да затънем в нерешителност. Сега ти просто трябва да знаеш и вярваш, че твоят път е правилен и възникващите изпитания са само потвърждение на това. Така че отърси се от страхове и съмнения и продължи да се движиш напред.


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Рентабилността и доходността през тази седмица зависи от способността да направиш благоприятно впечатление с външния си вид и способността да се държиш добре. Постоянно ще те оглеждат: как се обличаш, какви са маниерите ти - така че внимавай както на приятелско парти, така и на конкурс за свободна длъжност!


РИБИ 20.02 – 20.03

За теб тази седмица няма да е много благоприятна. Възможна затвореност, апатия, нежелание да правиш каквото и да е. Най-добре нищо да не започваш тези дни – не планирай и не се намесвай, защото резултатът може да бъде съвсем различен от първоначално планирания. Също така, всяка твоя дейност ще се натъква на ограничения и пречки. В тези дни, може само да приключиш започнатото, но не и да правиш нещо ново, дори и планове.

More from View Sofia

More Astro