Следва

Цветно настроение за пролетен старт

We love: пролетно-летния спорт на Fanny & Jessy

Да си силно впечатляващ, удобно разположен в спортни дрехи, е стремеж, който ни застига всяка пролет...

All fashion преди 12 години

Да си силно впечатляващ, удобно разположен в спортни дрехи, е стремеж, който ни застига всяка пролет, независимо дали сме любители на спорта и неговия градски прочит.

Естествено, на този ни стремеж отговарят почти всички производители на дрехи, почти едновременно, почти всеки сезон, или хайде, през сезон, и ние отново се радваме на широки и удобни блузи, панталони, суичъри и пр., само че произведени от високо технологични материи и в категоричен унисон с останалите тенденции за сезона.

Харесваме това решение на дизайнерите просто защото е хем удобно, хем интересно и, въпреки че рядко досега сме се решавали на покупка от този тип, защото обикновено ръцете ни отказват да бръкнат в джоба за нещо твърде спортно, за да е толкова скъпо, този път харесахме много колекцията на английския бранд, който представяме, и считаме, че определено повечето им неща от селекцията Пролет/Лято 2012 си струват.

Харесваме комбинациите от цветове, харесваме детайлите, както тези по раменете, така и на джобовете и по линията на закопчаването. Структурата е майсторска, тъканите са изключително интересни, моделите определено обещават дълъг живот /или поне по-дълъг от един сезон/.

Love it.











Намери ги на http://www.fannyandjessy.co.uk/
 

More All fashion