Следва

Soleil Suisse Sun Defense Système на La Prairie - първокласен щит срещу вреди

Как да изберем "Най-красивата жена"? Не можем сами, дай едно рамо

Винаги сме оценявали високо честността и прозрачния механизъм на всеки конкурс, който сме провеждали на....

Body преди 12 години

Екипът на ViewSofia винаги е абсолютно ЗА честността и прозрачния механизъм на всеки конкурс, който провеждаме на страниците на ViewSofia през тези 5 години и няколко месеца, откакто работим ежедневно за вас, и не само заради десетките прекрасни подаръци, с които сме ви изненадвали, а заради необходимостта да е така. 

В поредната мартенско-пролетна надпревара „Най-красивата жена” бяхме провокирани отново да мислим в движение за точните правила за провеждането й от няколко читателски мнения. Вярно е, че администраторската ни система в момента позволява гласуване по повече от един път от един адрес. Вярно е също, че поради силата на Фейсбук, който има повече познати и повече мобилизационен ресурс, той е с най-големи шансове да спечели всяка една игра с гласуване. Вярно е също, че има хора, които участват във всички възможни конкурси, понякога дори под променена самоличност, а това никак не е хубаво.

И така, днес сутринта екипът ни реши, с цел максимално коректен избор на лице в конкурса ни "Стани най-красивата жена", което ще получи и прекрасната награда, да попитаме вас, читателите, как да определим коя именно да е жената, която най-много заслужава да спечели. Всички са красиви, в смисъл на одухотворени, заразително спокойни, ведри и прекрасни, но победителката трябва да е само една.

Молим за вашата подкрапа, дайте ни идея, как най-справедливо и коректно, при посочените горе обстоятелства, да определим кой да спечели великолепния комплект на Estee Lauder. Дайте ни своето предложение как окончателно да бъде избрана най-красивата дама от всички участнички тук най-разумно и справедливо, предвид неограничените възможности на интернет, и без всякакви съмнения за правдивостта на вота.

Разбираме мотивите на всички, които изказаха мнение, затова и даваме тази възможност.

От нас: 4-те жени, които водят от първия тур и 4-те, които са на челните 4 места от втория. Общо осем.
Как да решим финално коя да е Единствената, решаваме заедно.

Очакваме предложенията на всички до края на днешния ден /22 часа, за да сме точни/.

Това е и причината, поради която удължаваме срока на конкурса. Той ще приключи след като всички заедно решим как точно да определим победителката.

Утре ще разгледаме мненията, които получим и според тях ще изберем посоката, в която конкурсът да се насочи и съответно – най-мъдрото решение за избор на победителка в конкурса.

Най-важният съдник сте вие, нашите читатели, и затова на вас разчитаме за безпристрастно мнение при избора.

Очакваме предложенията в коментарната форма!
 

More Body