Следва

Торта с шам фъстък и лимонов крем

Седмичен ХОРОСКОП - 26 март - 1 април

Агресивно поведение към околните, взискателност и напористост, желание всички да следват твоя план (защото той...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Агресивно поведение към околните, взискателност и напористост, желание всички да следват твоя план (защото той е толкова перфектен) - това е, което те очаква тази седмица. Понякога може да стигнеш до тирания и деспотизъм, искрено недоумявайки защо хората не разбират и не споделят твоята позиция. Вероятно, с такава настойчивост ще постигнеш целите си, макар че в последствие може да се окаже, че не това ти е било нужно в действителност.

Сред шума и суетата на ежедневието отдели време да останеш в уединение, спокойно да се отпуснеш и да обмислиш последните събития. Това е необходимо, за да възстановиш своевременно силите си и да потърсиш душевно равновесие.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


"Не знам какво искам, а това което знам не го искам" – твоят девиз през седмицата. Ще бъдеш много активен – постоянно се захващаш с нещо ново, оставяш го и започваш друго, защото навсякъде около теб всичко е интересно и привлекателно. Нужно е да разбереш, че нямаш достатъчно време и сили за всичко. Не е присъщо за теб да се разпиляваш на различни цели, така че бързо ще се изтощиш и в края на седмицата може да намериш интересно за теб занимание и да се спреш на него. Независимо от твоята активност през цялата седмица, конкретен резултат е малко вероятно да постигнеш.

Тази седмица, самотните Телци ще положат всички усилия, за да запълнят празнината в личния си живот. Но да търсиш срещи с бивши партньори е нежелателно, може лесно да повториш грешките си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Склонност да поемаш прекалено много работа, да разрешаваш всякакви неизвестни. В същото време винаги ще има някой, който да ти пречи, а дребните разногласия и спорове ще ти отнемат от силите. В допълнение към чисто физическата умора и личният живот също няма да ти донесе удоволствие тази седмица. Може да изпаднеш в състояние, когато всичко случващо се изглежда сиво, безинтересно и ще ти се иска да останеш сам. Дори покани от приятели няма да будят интерес в теб. Затова, по-голямата част от времето прекарай в тишина и спокойствие у дома или на друго място, разбира се, ако имаш такава възможност.

РАК 22.06 – 23.07


Тази седмица ти предстои да направиш важен избор. Ще получиш предложение, което отдавна очакваш. Да вземеш решение няма да е толкова лесно, ще те глождят съмнения, но съвет получен от приятел ще бъде определящ.

Важно събитие през седмицата ще бъде и нова връзка или развитие във вече съществуваща. Направените запознанства през този период ще имат дългосрочно значение в живота ти и събитията в бъдеще.
В личен план, трябва да се опиташ да помогнеш на любимия човек да излезе от неприятна ситуация. Не пести време и усилия за това. Среща със стара любов може да те свари неподготвен, бъди внимателен и коректен. Има вероятност след тази среща да последва продължение ... Неделя - един добър ден за срещи и купони. Не забравяй само, че в понеделник ще трябва да отидеш на работа.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


В началото на седмицата са възможни конфликти, дребни разправии, но до сериозни инциденти в личната сфера няма да доведат. Благодарение на твоите способности да разбираш скритите мотиви на хората, може лесно да излезеш от всякакви сложни ситуации и да помогнеш и на другите, ако те помолят за това. Предстои ти не за първи път да действаш като свързващо звено между твоите приятели или колеги. Тази седмица твоята проницателност ще бъде ярко изразена, което ще ти позволи да разрешиш много важни въпроси. От помощ ще се нуждаят близките ти, които не са в състояние да се ориентират в случващите се около тях събития.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Отношенията с любимия човек може да са в застой и въпреки старанието ти ще ти бъде трудно да разбереш къде си допуснал грешка и защо нещата не вървят. Най-добрият изход от тази ситуация е почивка – да освободиш ситуацията, да позволиш на отношенията и всички събитията около теб да протичат спокойно и тогава те сами ще те доведат до успешен резултат, а натрупаната умора и чувството на обреченост ще преминат от само себе си. Прояви повече внимание и разбиране – сега имаш склонност да тероризираш хората около себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Желание да намериш сродна душа, да подобриш съществуващите отношения, което няма да доведе до успех тази седмица. Всички опити по някакъв начин да издигнеш връзката си на ново, по-сериозно ниво ще се сблъскват с неразбиране, което в крайна сметка може да те доведе до депресивно състояние, оттегляне и желание да сложиш край на отношенията. Ако се справиш с моментите на слабост и запазиш вроденият си оптимизъм и лекота на възприемане на света, ще постигнеш желаното в отношенията.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Началото на седмицата ще бъде изпълнено с емоционални събития и нови впечатления, но много скоро ще започнеш да потъваш в себе си и да се затваряш към външния свят. Енергията, проявила се в началото ще бъде пренасочена и ще ти позволи да се заемеш със себе си и своите желания.

Това е добър период за самопознание, но не е най-благоприятният момент за развитие в личния живот. Необходимо е да обмислиш много неща, не бързай с изводите и взимането на решения. В този период е добре да бъдеш сам.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


В личния живот настъпва период на стагнация, най-ясно изразен в началото на седмицата. Трудно ще се разбираш с половинката си, различни интересни и различни потребности ще създават пречки между вас. Старай се да не обсъждаш с любимия човек въпроси, свързани с пари, заплата, покупки, за да избегнеш противоречия и неприятни спорове.

В работата, напротив, ще те съпътства успех, бизнес срещи и много комуникация. Но за романтични срещи и запознанства периодът не е много благоприятен

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Личният ти живот може да бъде много активен през тази седмица. Ако в момента нямаш втора половинка, тогава има голяма вероятност от романтично запознанство, дори може да отблъснеш съперник ухажор. Съдбата е благосклонна към теб и тази седмица може да положиш основата за по-нататъшни ползотворни отношения. Но независимо от твоята активност и душевен подем, за теб е важно да не бързаш и да позволиш на събитията около теб да се развиват плавно, в противен случай може всичко да развалиш. Необходимо е да запазиш спокойствие и да не бъдеш твърде импулсивен в тези дни, въпреки че поводи ще имаш предостатъчно.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Водолеите тази седмица с удоволствие ще се занимават с благоустройството на своя дом. Не е достатъчно да направиш жилището си удобно за живеене. Ще ти се иска интериора да е красив и да отговаря на твоя вкус. В тази връзка, ще се занимаваш предимно с декорация. Ако отдавна си искал да купиш голяма картина, стайни растения или аквариум с екзотични рибки време е да реализираш тези замисли. Важното е да подходиш към декорирането с любов. Тогава този процес ще бъде не само приятен, но и много вълнуващ. Междувременно, не е най-доброто време за пътувания и срещи. Сега не трябва да доверяваш своите тайни.

РИБИ 20.02 – 20.03

Очертава се ярка и емоционална седмица. Събитията ще се развиват бързо и по причини независещи от теб, дори неочаквано. През втората половина на седмицата може да изникне романтично запознанство, но да се съди за неговата сериозност все още е твърде рано, най-вероятно то ще бъде приятно, но краткотрайно. Необходимо е да слушаш повече вътрешния си глас, в тези дни той ще бъде особено силен и правдив. Съветите на околните няма да ти носят полза и по никакъв начин няма да са свързани с истинските ти желания и стремежи.

На снимката горе: Актрисата Кийра Найтли, родена на 26 март, 1985 година, зодия Овен. 

More from View Sofia

More Astro