Следва

Звездния стил на бягащата "пътечка"

Editors' choice: Кой как видя ПРИНТОВЕТЕ

Ден след като посветихме цялото внимание на принтовете - 3D, приказни, графични и животински, днес, макар и в...

All fashion преди 12 години


Ден след като посветихме цялото внимание на принтовете - 3D, приказни, графични и животински, днес, макар и в тематично спортния четвъртък, се връщаме отново към шарките и то с чисто практическата цел - ако имаме едно, но скъпо нещо от принт тенденцията за пролетта и лятото, с какво да го носим.

Виж по ред на номерата кой как видя принта в екипа на ViewSofia:


Елена


Парка Ganni, от gannistore.dk, рокля Won Hundred, 120 евро, от wonhundred.com, очила Acne, 300 евро, acnestudio.com, боти By Malene Birger от bymalenebirger.com, портмоне в пастелни нюанси, 162 евро, от slowfashionhouse.com

Веселина


Тренч в зеброва шарка Dsquared2, 4680 евро, от luisaviaroma.com, рокля Alice+Olivia, 309 евро от shopbop.com,  боти Fiorentini & Baker, 370 евро от net-a-porter.com, шапкате е Topshop, 20 паунда, чантата - Rebecca Minkoff, 437 евро от nordstrom.com.

Виждам животинския принт в един доста небрежен вариант, което е „неизследвана територия” според мен.

Тренчът на Dsquared2 ме очарова точно в стила на дизайнерската къща. Бих го комбинирала с ниски кожени полуботи, дори кубинки, ежедневна рокля и бяла федора. За цвят на целия чернобял ансамбъл бих добавила червена чанта през рамо.

Така зебровият принт ще придобие желания нетрадиционен casual вид.

Пламена


Рокля Alexander McQueen, Обувки Andreia Chaves, Клъч Alexander McQueen.

Тази футуристична и модерна визия остава тръпчив привкус на излишен лукс. Въпреки това на мен ми харесва и то много.

Защото смятам, че всички ние имаме нужда от доза изящество и разкош, за да се чувстваме по-специални понякога, да се открояваме, да оставяме трайно впечатление. Ако смятате, че чак толкова великолепие не ви е нeобходимо, задоволете се с каквото ви е... аз ще се примиря с лукса.

Гергана


Панталонът е Rag&Bone, 475 долара, тишъртът е Zoe Karssen, 70 eвро, чантата е Acne, 250 евро, сандалите на платформа Ralph Lauren, 395 евро, от net-a-porter.com

Съвсем неутрално. Графичният принт на Rag&Bone не се натрапва и стои превъзходно с обикновената сива тениска, голямата спортна чанта и платформите в приятно бежово. Тук могат да се добавят и аксесоари, например голям пръстен или просто красив часовник.

Editors' choice: Кой как видя пастела

Editors' choice: Кой как видя флоралния принт
 

More All fashion