Следва

Код червено

Момичетата от Бонд - специални гостенки на рожден ден на утре в София

Сексапилните дами се отзоваха на поканата на продуцента от АРТ БГ Даниел Стефанов 

Music преди 12 години

Момичетата от Бонд пристигат утре по обяд в София, за да отпразнуват рождения ден на един от продуцентите от „АРТ БГ“ -организатор на концерта им в София на 25 април в зала 1 на НДК.

Дамите с радост приели поканата на Даниел Стефанов, който е техен голям почитател и фактът, че изобщо не се поколебали да присъстват в този специален за него ден, го направил истински щастлив.

Купонът ще бъде в бутиковия ресторант „Пей сърце“ ( ул. Георги Софийски 32), предпочетен от Бонд заради богатата му винена листа от квалитетни марки, тъй като се оказало, че и четирите момичета са ценителки на изисканите вина. „Първата цигулка“ Таня Дейвис пък е ентусиазирана от впечатляващото средиземноморско меню на ресторанта, включващо повече от 50 вида френски и италиански специалитети.

ВИП блюдата, подготвени специално за Бонд от любезните домакини на „Пей сърце“ са изцяло съобразени с изискванията им за здравословно и диетично меню, за да поддържат фигурите си крехки и елегантни – запазена марка на четирите талантливи музикантки.

Освен на рожден ден Бонд ще бъдат гостенки и в „Шоуто на Слави“ утре вечер по повод концерта си на 25 април в НДК, с което ще изпълнят на максимум програмата за съчетаване на полезното с приятното.

 

More from View Sofia

More Music