Следва

Клаудия Шифър ЗАВИНАГИ!

Есенната колекция на Том Форд на бял свят. Какво мислиш за нея?

След като "тайната колекция" на Том Форд за есен-зима 2012 бе разкрита, ние се зачудихме защо всъшност бе цялата тази мистерия и дали моделите си заслужаваха чакането

All fashion преди 12 години

След като "тайната колекция" на Том Форд за есен-зима 2012 бе разкрита, се зачудихме защо всъщност бе цялата тази мистерия и дали моделите си заслужаваха чакането?

За пореден сезон след завръщането си на модна сцена, и то в дамската лига, дизайнерът избра да покаже творбите си само на отбрани модни редактори и звездни личности в студиото си в Лондон. Спазвана бе стриктна политика без никакви снимки и огласяване в медиите. Няма лошо, такова е усещане му и там се крие формулата на успеха според господин Форд, значи - така да бъде!

Все пак, зърнахме някои негови модели на червения килим – Гуинет Полтроу и Дженифър Лоурънс избраха да разходят рокли Tom Ford, а преди седмици видяхме и цялата колекция.

Ето я и нея! Тя определено не предизвиква ефектни възгласи, но в нея има много от силния сексапил на Форд, на който залага във всичките си подразделения - аромати, дрехи, кампании, грим.

Колекцията изобилства предимно от черния цвят и доста кожа - както гладка, така и с косъм, вталени силуети и дължини до коляното. Има някакво ретро звучене от 90-те, но определено не би ни изненадала, ако не знаехме, че е на Ford.

Виж моделите долу и кажи какво мислиш за есенните модели на Ford. Впечатляваща или по-скоро не?













 

 

More All fashion