10-те най-адекватни родни хубавици, които не се поддадоха на славата

Колкото и странно да ни се е струвало винаги, в България популярните лица от години страдат от потресаваща звездомания, която преобръща ценностите на повечето от тях...

Колкото и странно да ни се е струвало винаги, в България популярните лица от години страдат от потресаваща звездомания, която е преобърнала ценностите на повечето от тях и на практика деформира нормалния им човешки облик.

И понеже примерите за горното са наоколо и навред, и "ВИП-персоните", в несимпатичния прочит на това словосъчетание все повече се роят, решихме, вместо да се затормозяваме с изискванията на "звездния им статут", да намерим поне 10 красиви българки от публичното пространство, които, не само, че все още не са се самозабравили и главозамаяли от славата, която им се е случила, а дори напротив - държат се, комуникират, представят се и изглеждат адекватни, симпатични и интелигентно справящи се с отговорностите на това да си известен (изключително много се надяваме, че това ще се запази и за в бъдеще, защото много ги харесваме до една).


Списъкът не е изчерпателен, но включва много популярни към момента дами. Ако може да бъде допълнен, само ще се радваме.


Тези 10 момичета, които селектирахме, определено са дорасли много повече от други да бъдат популярни и обичани, дори и не звезди в онзи смисъл на думата, който се влага в други страни. Но не демонстрират грозно, не парадират с това и знаят как да се държат нормално. 


Защото вероятно са наясно, че никой не е идеален и че славата, както всичко друго, е преходна. А нищо не е по-тъжно от човек, който не може да издрапа до височината на случилата му се известност.
 

Това са жените, които удържат с достойнство на прочуването си. Вижте и мъжете.

 

Коментари: 3

G
Gers (2012/04/26 / 10:42)
И Мария Игнатова, според мен. Изглежда ми като човек, с който с кеф бих изпила едно кафе.... или пък мартини :)
V
Vanko3 (2012/04/25 / 20:24)
Супер, някой трябваше да го извади този факт наяве. Повечето се дуят като на панаир, а отдолу една тъпота на талази. Съгласна съм с десетте, само за Мария Илиева имам съмнение, но леко. Поне със сигурност е интелигентна.
K
Kristina Largova (2012/04/25 / 16:07)
Е, как можахте да сложите Стефания Колева и СОФИ МАРИНОВА в класация за хубавици!??!?! Нещо ви хлопа яко!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia