Следва

We love: Булчинската колекция на Carolina Herrera пролет 2013

Поп дивата Бионсе бе обявена за най-красива на света!

Списание "Пийпъл" обяви  30-годишната дива за "Най-красивата жена на 2012", а главният редактор на таблоидa Алексис Чиу я определи като "безупречна"...

 

All fashion преди 12 години

Списание "Пийпъл" обяви Бионсе за най-красивата жена на света за 2012 г.

30-годишната дива вече краси корицата на списанието, а главният редактор на таблоидa Алексис Чиу я определи като "безупречна" и допълни: "Тя е красива, на върха в кариерата си. Тя е музикална икона на 30 години и на всичкото отгоре има нов блясък... тя е майка."
 


Самата кралица Би, както феновете й от години я наричат, всъщност наистина се чувства по-красива след раждането:
 

"Чувствам се по-красива отвсякога", споделя звездата пред изданието във връзка с първото място, "Никога не съм се чувствала толкова свързана, никога не съм чувствала, че имам такава цел на Земята. Дъщеря ми Блу Айви Картър е най-сладкото нещо на света. Всъщност най-хубавото на това да имаш момиченце, е че има кой да те наследи." - допълва изпълнителката и признава, че обожавала да  пее и да сменя памперси.


Други носителки на титлата за най-красива жена са били Джулия Робъртс, Дженифър Лопес, Никол Кидман.


В тазгодишната класацията на списанието влизат още София Вергара, Чарлийз Терон, Лили Колинс, Кристина Хендрикс, Мишел Уилямс и много други прекрасни дами, чиито пълен списък ще бъде представен в новия брой на списанието. 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.