Следва

Днес си купихме: Вълшебен клин в цвят електрик

We love: Булчинската колекция на Carolina Herrera пролет 2013

Този уикенд Херцогът и Херцогинята на Кеймбридж, по-известни като Уилям и Кейт, ще отпразнуват първата ...

All fashion преди 12 години

Този уикенд Херцогът и Херцогинята на Кеймбридж, т.е Уилям и Кейт, ще отпразнуват първата годишнина от сватбата си, която миналата година на 29 април, ден петък, наблюдаваше с изумителен интерес целия свят.

Докато на Острова вече са нащрек къде ще полеят събитието бъдещия Крал и съпругата му, в Ню Йорк седмицата на булчинската мода показа изумителни неща на истинските корифеи Oscar de la Renta /който вече ти показахме/, Carolina Herrera, Vera Wang…

Също като де ла Рента и Каролина Ерера е традиционалист. Ако ще е булка, да е класическа - с бяла пищна или романтична рокля, от шифон и/или дантела, да има воал и всички необходими аксесоари.

Вдъхновението за сезон пролет 2013 за венецуелката Ерера идва от работата на Сесил Бийтън, фотограф, снимал за Vogue и Vanity Fair през 20-те години и създал костюмите за невероятно красивия мюзикъл "Моята прекрасна Лейди" с неповторимата Одри Хепбърн през 60-те години.



Точно като Одри Хепбърн е първият модел с огромната шапка и костюма с красив силует, но всичко останало върви в една прелестна типично булчинска тема. Виждаме рокли с дантелени ръкави почти като уникалната сватбена рокля на Кейт Мидълтън, намират се и романтични точки, колани в нестандартни цветове като черно и червено, но във всичко има много красота.

Спира дъха! 
 

More All fashion