Абитуриентите го предпочитат зашеметяващо или 35 великолепни клъча за балната нощ

Да имаш приказна рокля за бала е сбъдната мечта, но тази дреха не е сама по пътя към съвършено стилизираната ...

Да имаш приказна рокля за бала е сбъдната мечта, но тази дреха не е сама по пътя към съвършено стилизираната коктейлна визия. До нея вървят обувките, косата, гримът и разбира се, чантата плик или клъч, както я наричаме обикновено. 

Клъчът, малкото съкровище, чиято единствена практична функция е да побере телефон, червило и пакетче кърпички, е необходим елемент от целия аутфит, който може да промени настроението, нагласата и цялото усещане за един тържествен ден като абитуриентския бал.

Затова този аксесоар трябва да говори повече, отколкото всеки друг детайл. Може да е малък или голям, може да е цветен или в класически цветове, но винаги трябва да е зашеметяващ.

В негова чест направихме селекция от 35, но абсолютно в целта на младостта и настроението в този ден, клъча, фантастични, красиви и разкошни.

 

Коментари: 3

V
Vanko3 (2012/05/01 / 09:57)
И аз имам любими - 26 и 27!!!
M
Miss_arrogance (2012/04/30 / 23:26)
1, 28 и 35 са страхотни! УМОПОМРАЧИТЕЛНИ направо! Но останалите категорично не. А и повече от тях просто са крайно неподходящ избор за БАЛ.
G
Gospod (2012/04/28 / 23:40)
Не мога да разбера как може да предлагате на абитуриенти клъч за близо 4 000 долара.. да не говорим, че повечето от подбраните модели са доста грозни и крещят "кич", независимо от марката си.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia