Следва

Какво има в къщите на мъжете, които си струват. Дизайн за вдъхновение!

27 април, петък

Като последен работен ден, днес е време да „разцъфнем” в нюансите на жълтото. Цвят на щастие, усмивки, летни емоции и слънчев заряд

All About Life преди 11 години

Като последен работен ден, днес е време да „разцъфнем” в нюансите на жълтото. Цвят на щастие, усмивки, летни емоции и слънчев заряд.

Перфектно за успешни ангажименти през деня, за купон с приятели вечерта и за посрещане на почивните дни с огромна доза настроение и ентусиазъм.

Обръщаме се към младежкия дух на Кавали и черпим вдъхновение в прозрачна риза и скини панталон.

Независимо дали добавяме аксесоар в животински принт или флорални мотиви, модерната визия е гарантирана, а оттам и успешният край на седмицата.

Just Cavalli Spring 2012

Виж 26 април, четвъртък

Виж 25 април, сряда

Виж 24 април, вторник


Виж 23 април, понеделник

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.