Следва

Пушена сьомга с лимоново ризото

Дизайн за вдъхновение: Миражи в градината

Независимо дали имаме огромна градина или малък заден двор, когато вдъхновението за творчество е налице имаме нужда само от няколко свежи идеи

All About Life преди 11 години

Пролетта вече намигва закачливо към лятото, а ние си мислим за зеленина, летни нощи и уханен мирис на липи.

Независимо дали имаме огромна градина или малък заден двор, когато вдъхновението за творчество е налице имаме нужда само от няколко свежи идеи.

Цветя, цветове и малки трикове са неизменна част от хармонията сред зеленината, дори и в града.

Така не само ние, но и всичките ни приятели само ще чакат почивните дни, за да си спретнем весело градинско парти в омаята на летните дни и нощи. А защо да не се превърне и в традиция.

С малко общи усилия и артистичен дух градината лесно ще стане място за отдих, парти, романтика и незабравили семейни спомени.

Погледни галерията и създай своя малък оазис в уюта на лятото!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.