Следва

7 май, понеделник

Седмичен ХОРОСКОП - 7 - 13 май

Седмицата започва със странно чувство за несигурност. Няма да си наясно какво те очаква в бъдеще, как да правиш...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмицата започва със странно чувство за несигурност. Няма да си наясно какво те очаква в бъдеще, как да правиш правилния избор. Тази несигурност от една страна открива за теб нови възможности, а от друга те плаши. Към средата на седмицата са възможни събития, които сериозно ще те разстроят и ще те заставят да се оттеглиш от света дълбоко в себе си и да се заемеш със самопознание. Последните дни от седмицата ще бъдат успешни, особено в тези случаи, които изискват упоритост и решителност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Колко хубаво би било, ако се окажеш на място, където никога не си бил преди. Замини зад граница, най-добре във Франция или Испания, Канарските острови. Ако не желаеш да пътуваш далеч - няколко вечери в собствената вила, лов, риболов, вишновка /домашна ракия/, също става! Всичко това трябва да те зареди с нови сили. Сега се цели колкото е възможно по-надалеч.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Следва да почувстваш облекчение, лекота в мислите, от само себе си ще започнат да се решават неща, които в последните 60 дни са били за теб тежко бреме. Може да ти се даде само един съвет - почивай повече! Според традиционната астрология месец преди рождения си ден е необходимо да посветиш на душата си: чистота в мислите, баланс на тялото. Копнееш за спокойствие - създай го!

РАК 22.06 – 23.07

Бъди внимателен в личните дела и любовта. Ще имаш усещане, че сега правиш неща, които не искаш, заставяйки себе си, издевателсвайки над своя вътрешен свят. Друг въпрос е, че трябва да се направи. И се получава така - не искам, но трябва. Съветът е следния – почакай малко: скоро съдбата ще бъде благосклонна към теб и ще сподели своята топлина. Чакай и се надявай! Между другото, може да се насилваш и да обичаш....

ЛЪВ 24.07 – 23.08

За твоя знак е време на магии, Хари Потър, езотерика, тайни помисли и желания, и случайни събития. Всички събития, които се случват сега носят скрит, потаен характер. Сънищата се реализират наяве - дори не частично, а напълно. В стари времена в такъв период са влизали в тайни общества и се занимавали с врачуване (целебни билки, масажи, акупунктура, пиявици). Може да се появи желание тайно да заминеш, без да кажеш на никого - "да изчезнеш".

ДЕВА 24.08 – 23.09

Това е рицарско време за Девите. Сега трябва да отделяш повече внимание на околните хора: да слушаш претенциите на съпруга си, да правиш комплименти на жена си, да се срещаш с приятели или просто да се отпуснеш, стараейки се да не изпитваш чувството, че постоянно за някъде закъсняваш и нещо не довършваш. В този период е добре да "изчистиш мозъка си" и да не мислиш за нищо. На път може да възникнат здравословни проблеми, така че не заминавай далеч, изключение е когато някой има нужда от твоята помощ, например, ако се налага да отидеш при близък, който е болен.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Хормоните играят, душата пее! Ако искаш да покажеш на потенциалния си партньор на какво си способен - използвай този период. Сега зареждаш околните със своята жизненост и оптимизъм, и твоята половинка ще бъде доста активен. Това е период на взаимното изпълнение на желания – а какво друго им трябва на Везните, за да бъдат щастливи? Везните, родени през 1973 г. са необикновени личности, които се нуждаят от необичайно стечение на обстоятелства, за да проявят вродените си таланти - сега е точно такова време.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

"Защитата и покровителство" - търси съюзници, старай се да не си създаваш врагове. Тази седмица е благоприятна за увеличаване броя на приятелите, които могат да ти се притекат на помощ, да ти направят услуги, да извършат вместо теб някаква работа. Това е период за отдаване на енергия: след като си направил на някой услуга - сега трябва да ти отговорят със същото. Седмицата е подходяща за обръщане към съда и висши инстанции. Желателно е също така да узнаеш телефона на бивш съученик, съотборник, в крайна сметка бивш любовник, който сега е "важна клечка" и без много усилия ще можеш да направиш това, за което си се борил цяла вечност.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Сега е по-добре да се придвижваш на малки стъпки, да се придържаш към постъпателно движение. Тази седмица е добра за събиране на компромати на подчинени или колеги. Основното е - да не се открояваш, а само да изпълняваш своите задължения и в никакъв случай - нещо извън това ... През втората половина на седмицата се заеми със здравето си. Благоприятно ще преминат всички сложни манипулации.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Събитията през тази седмица ще бъдат доста неблагоприятни за теб и това особено касае твоята половинка. Ако живееш с някой, отношенията няма да вървят добре, ще се раздалечавате един от друг и разбирането няма да бъде такова, както е било преди. Ако сега си сам, ще те посети чувство на безнадеждност, отчаяние, сякаш си съвсем сам, въпреки че със сигурност не е така. Това е време на депресия и меланхолия, грижи за себе си, потапяне във вътрешния свят. Но то може да бъде от полза, ако се заемеш със самопознание, анализ на проблема и развитие на своята личност.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица дава предимство на хора, живеещи с чувства, тренирайки интуицията си. Ако ти предстои да направиш избор и си много притеснен по този повод – опитай се да се отпуснеш и да се вслушаш във вътрешния си глас. В този период не създавай конфликти, но също така не извършвай и действия, които не искаш да правиш - или по-късно ще съжаляваш. Сега би трябвало да бъдеш повече там, където се чувстваш особено добре, дори ако това е кафе близо до дома.

РИБИ 20.02 – 20.03

Възможно ли е да желаеш още, когато всичко е наред и животът ти протича в радост и задоволство? Разбира се, че е възможно и ти си живо доказателство за това. Цялата тази седмица ще си като „сирене в масло”, но това няма да ти е достатъчно, така че ще търсиш нови приключения и източници на доходи, радост и удоволствие, проявявайки учудваща активност. Всички твои действия ще се увенчават с успех, който ще ти донесе още повече удоволствие от живота.

Красавецът вампир от сагата "Здрач" е роден на 13 май, 1986 година и жъне успех след успех след тази култова роля. Освен това е музикант и продуцент и е обявяван многократно за един от най-скъпоплатените актьори в Холивуд.

Последната роля на Робърт Патинсън е на журналиста Жорж Дюроа във филма "Бел Ами", по едноименния роман на френския писател Ги дьо Мопасан, и е адски секси в ролята на похотливия младеж, който е готов на всичко в името на успешната кариера.

Негова муза е младата актриса Кристен Стюарт, с която си партнира успешна и в тийн манията "Здрач", и в живота. 
 

More Astro