На крачка от финала: Евровизия и представянето на Софи

Мнения много, а истината е сигурно някъде по средата, но каква е тя все още никои не знае...

 

Българската представителка в конкурса "Евровизия" Софи Маринова не успя да класира България за финала. Въпреки доброто си изпълнение и признанието "Обичам те" на няколко езика, нашата песен "Любов без граници" не успя да се нареди сред най-добрите и всички се запитахме какво не ни достигна този път?

Мнения много, а истината е сигурно някъде по средата.

Коментари: 4

F
fuchsia (2012/05/28 / 22:18)
софито за първи път беше добре облечена и гримирана, обаче този отвратен припев и фалшивото i love you so much... няма как да минат, няма и няма оправдание за политически избор и кривия космос
K
Kris (2012/05/28 / 15:10)
Споделям мненията по-долу. Беше фалшива и плаха Софито, и действително стоеше безлично и бледо на сцената с тази дреха и сама. Жалко!
P
prolet (2012/05/28 / 15:06)
На такъв конкурс всичко трябва да е наниво. Софи е страхотна, песента не беше лоша, но представянето и не беше добро. Тоалета не искам да коментирам защото не ми хареса, на сцената абсолютно се загуби, а и наистина това че не чуваше музиката в ушите си, а разчиташе на озвучаването и изигра лоша шега. На места беше ниска и се разминаваше с мелодията. Ако не може да вземем пример от Швеция която беше брилянтна, поне от Сърбия и Македония.
Нeзапознат (2012/05/28 / 13:31)
Не знам как се е чувало в залата, но това, което чух сега от записа показва, че певицата пее ниско. Вероятно не се е чувала, разбрах, че е отказала слушалки, а това в тази зала е пагубно.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.