Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Специално за красива кожа - Спечели един от продуктите на BIODERMA точно днес

Започнахме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични ...

Hair преди 11 години

Започнахме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични компании BIODERMA. Тук, в Item of the day, в продължение на 10 дни, ще ти представяме по три продукта на изключителната френска дерматологична марка, всеки с конкретна специфика и характеристики, които можеш да прочетеш приложени към снимката на всеки продукт. 

За да се включиш в нашата игра, помисли кой от тях би бил най-подходящ за нуждите на твоята кожа и ни изпрати мейл на [email protected], в който освен, че ще посочиш имена, години и населено място, ще аргументираш накратко защо смяташ, че твоята кожа се нуждае точно от дадения продукт, който избираш, точно в този момент.

На следващия ден с представянето на новите три продукта, ще съобщаваме и имената на спечелилите: 

Кои са дамите с подарък от серията  PHOTODERM на BIODERMA >>

Само днес можеш да играеш за двата продукта MATRICIANE и MATRICIANE SERUM.

MATRICIUM®
Първото медицинско изделие, което регенерира клетките и кожата

Създаден от 100% биомиметични, естествено налични в кожата съставки – 63 на брой в групите - пептиди, аминокиселини, минерални соли, микроелементи, витамини, въглехидрати, хиалуронова киселина, нуклеотиди.

MATRICIUM® на BIODERMA e резултат от 14 години проучвания и 74 научни изследвания.

MATRICIUM® е уникален комплекс от активни съставки, които проникват в дълбочина, достигайки до дермата, като създават перфектна среда за регенериране на клетките и кожата. Изпробваното действие на продукта върху нашия екип, който гарантира за почти вълшебните му способности, можеш да намериш тук.

MATRICIUM® е със статут на медицинско изделие, гарантиран от авторитетни здравни институции. Отговаря на изискванията за качество и ефикасност и е произведен според стандартите на фармацевтичната индустрия.

Прилага се в продължение на 30 дни при смяна на сезоните (4 пъти годишно), в комбинация с естетични процедури или върху кожа, подложена на ежедневните атаки на околната среда.

Нанася се една доза вечер и/или сутрин преди ежедневната грижа.

Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема   MATRICIUM® , защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада на следващия ден. 

Matriciane Sérum
ИНТЕНЗИВЕН МАТРИКС КОНЦЕНТРАТ ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ НА КОЖАТА

Matriciane Sérum възстановява метаболичните цикли на кожата и я зарежда ежедневно с енергия. Набавя й основни биологични хранителни вещества като стимулира клетъчното регенериране благодарение на високото съдържание на световния патент MATRICIUM®.

Генерира клетъчна енергия заради Трипептид С, който е част от съства му. Matriciane Sérum има антиоксидантното действие, което предпазва кожната тъкан.

Този серум подсилва действието на ежедневния крем, който използваш, а текстурата е приятна и с лек аромат.
Съдържа само естествени консерванти – Фруктоолигозахариди (FOS). Формулата му е подходяща за чувствителна кожа. Хипоалергенен. Некомедогенен.

Нанася се сутрин и/или вечер на добре почистено лице и преди ежедневния продукт от гамата Matriciane.

Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема  Matriciane Sérum , защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада на следващия ден.


More Hair