Следва

Летен десерт с ягоди и кисело мляко

Седмичен ХОРОСКОП - 4 - 10 юни

Успех в любовната сфера на Близнака. Жизнени сили и добър късмет ще те съпътства през този период. Нови запознанства...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Събитията ще се развиват стремително и непредсказуемо. Очакват те много интересни открития. Анализирай всеки изминал ден и се опитай да разбереш защо нещата се случват така, а не по друг начин. Отговор непременно ще получиш ако работиш усилено върху себе си. Не си струва да пропиляваш финансите си. Изразходвай парите си разумно и купувай само неща от първа необходимост. Отношенията с любимия човек ще се нуждаят от повече такт и търпение.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За да реализираш в живота отдавнашна мечта трябва още малко усърдна работа. Не забравяй също за изпълнението на други по-маловажни задачки, защото те може да се натрупват в големи количества и да осуетят постигането на основната цел.

Възможни са малки конфликти, кавги с любимия човек. Не влошавай положението тръгвайки срещу него... Дай му внимание и грижи, и тогава в отношенията ти ще има мир. Не забравяй, че колкото повече положителни емоции даваш, толкова по-силна ще бъде връзката ти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Успех в любовната сфера. Жизнени сили и добър късмет ще те съпътства през този период. Нови запознанства, срещи, романтични вечери. Има голяма вероятност да срещнеш единствения и неповторимия любим човек. Бъди открит, раздавай усмивки и добро настроение!

РАК 22.06 – 23.07

Седмица на напразни надежди и разочарования. Може да имаш различия с съпруг/а относно отглеждането на децата. Самотните Раци ще се чувстват неуютно и ще завиждат на тези, които имат спътници в живота. Пази се от завистливи приятелки и приятели. Завистта може да съсипе настроението ти. Не всеки умее истински да се радва за приятелите си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тонус, настроение, емоции. Самотните Лъвове ще си търсят половинка. Този период е благоприятен за нови връзки. Много Лъвове ще имат по 2-3 партньора, от които ще избират един.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Романтичните отношения не изглеждат толкова романтични и безоблачни. Ситуацията се влошава с всеки изминал ден. Не знаеш какво да правиш, намираш се в отчаяние. Налице е пълен дисонанс с любимия човек. Струва ти се, че изходът е само един и той е очевиден ...

На емоционално ниво, заради случващото се в работата и у дома може да започнат проблеми със здравето. Главоболие, неразположение, неудовлетвореност от живота. С цел да се поддържаш по някакъв начин е добре да се заемеш със спорт, особено плуване - водата успокоява и отнема цялата негативност.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Важна седмица по отношение на взаимоотношенията. През този период може да срещнеш нова любов, не е изключено сценарият на романа да се развие по време на екскурзия или с представител или представителка на друга държава. Отдай се на новото чувство, прекарай незабравимо времето си.
Внимавай за здравето си. Не се преуморявай, води здравословен и активен начин на живот!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В любовната сфера те очаква изясняване на отношенията. Трудно ще разбереш защо всичко това се случва. Твоята втора половинка през цялото време ще недоволства, поради което ще възникват скандали, караници, недоразумения. Необходимо е да преразгледаш отношенията си, да поговориш с хората около теб. Ако човекът до теб е престанал да те слуша, това може само да влоши ситуацията. Още е рано да слагаш край, въпреки че ще изпитваш такова желание.

Здравето много силно ще зависи от настроението, което ще отслабва организма, когато си напрегнат, раздразнителен и уморен. Трябва да се заемеш с правилно хранене, упражнения, йога и плуване.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица трябва да бъдеш внимателен. Очаквай поява на ревност и недоверие от страна на партньора. Това може да възникне поради умора, тъй като ще имаш много работа, а твоята половинка ще те ревнува и ще си мисли, че нещо не е наред. Възможни са спречквания с въпроси: "Къде беше? Защо толкова късно? " и т.н.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В отношенията всичко е спокойно, без каквито и да е сюрпризи. Отделяш много време на работата, не забравяй, че имаш близки, роднини, приятели, които жадуват за повече внимание. Разпределяй времето си правилно и бъди повече с любимите си хора! 

Пребиваването на театър, кино, ресторант, клуб, пикник, разходка сред природата, ще ти даде много положителни емоции. Това сега ти е толкова необходимо, нуждаеш се от много нови сили, които да отправиш в нужната посока.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Отделяй повече внимание на чувствените отношения. Прекарвай повече време с любимия човек, организирай романтични срещи, забавлявайте се заедно, предоставяйте си взаимно колкото е възможно повече положителни емоции. Старай се да направиш всеки ден специален. Започни от сутринта, докато твоята половинка спи. Приготви вкусна закуска, направи ароматен чай или кафе и я/го събуди с нежни целувки. Потърси в себе си всичко прекрасно и го подари на своя любим/а.

През цялото време ще ти се иска да се отпуснеш и да се забавляваш. Ако ти се предостави такъв шанс – възползвай се. Събери се с приятели на пикник, отидете на разходка в гората, до река или езеро. Природата облагородява човека и зарежда с положителни емоции.

РИБИ 20.02 – 20.03

Реалистичен поглед върху нещата. Възвишените чувства се приземяват и ще виждаш своя любим човек съвсем реално. Някои разочарования ще избледнеят.

Подходящ период за профилактика на дихателната система, всичко свързано с белите дробове. Трябва да се научиш да дишаш правилно, защото от дишането зависи жизнеността и здравето. Също така с дишането човек се зарежда с енергия от космоса. Сега Рибите се нуждаят от това. Занятията с йога са препоръчителни. 

Невероятната Анджелина Джоли е родена на 4 юни, 1975 година в семейството на американския актьор Джон Войт и френската актриса Маршелин Бертран. 

На 28 март 1996 г. се жени за британския актьор Джони Лий Милър, с когото се запознава по време на снимките на филма „Хакери“ (развеждат се на 3 февруари 1999 г.)

На 5 май 2000 г. се жени за актьора Били Боб Торнтон (развеждат се на 27 май 2003 г.).

От 2005 г. живее с партньора си от „Господин и госпожа Смит“, Брад Пит, от когото на 27 май 2006 г. ражда момиченце в Намибия, Шайло Нувел, а на 12 юли 2008 г. ражда в Ница близнаците Вивиан-Маршелин (момиченце) и Нокс-Леон (момченце). 

Жена с минало, фина, самоуверена и красива.

 

More from View Sofia

More Astro