Следва

Вече е напълно ясна програмата на Elevation 2012

Adam Beyer и Nick Curly пускат тази събота в София

Събитието ще бъде част от традиционните Elevate вечери в клуба, чиято концепция е да представят у нас топ имена от световната хаус и техно сцена...

Music преди 11 години

Двама от най-успешните диджеи, които гостуваха в България през миналата година ще се завърнат у нас за съвместно участие в Yalta Club този уикенд. На 9-ти юни, феновете на електронната музика ще имат възможността да видят заедно в една нощ Adam Beyer и Nick Curly. Събитието ще бъде част от традиционните Elevate вечери в клуба, чиято концепция е да представят у нас топ имена от световната хаус и техно сцена.


В световен мащаб Adam Beyer и Nick Curly са със статут на артисти, които нямат нужда от представяне. Имената им са част от най-популярните летни партита в Ибиза като Adam е сред резидентите на Cocoon в Amnesia, а Nick на Kehakuma в Space.
 

Adam Beyer е основател на лейбъла Drumcode, чийто 15-ти рожден ден бе причина за последното му гостуване у нас. Впечатляващата му биография го изведе до възможността да оглавява ежегодни музикални фестивали като Time Warp, Awakenings, Ultra Music Festival и вечери в най-добрите клубове в света сред които Fabric, Berghain и Ministry Of Sound.





Името на Nick Curly стои зад лейбълите 8bit и Cecille, а поводът за последната му среща с българската публика бе "5 години Elevate" през миналия октомври. В периода от тогава до днес Nick издаде своят дебютен албум "Between The Lines", който е причина за актуалното му турне преминало през Южна и Северна Америка, Азия, Австралия и всички краища на Европа.
 

В събитието на 9-ти юни участие ще вземат още Liubo Ursiny и Nick Nikolov, които са неизменна част от Elevate събитията с международни артисти в Yalta Club.
 

More Music