Следва

Спечели BIODERMA!!! Ден 8-ми. 3 продукта със специфична фотозащита и с грижа към различни кожни проблеми

Кой спечели продукти за хидратация от BIODERMA, ден 7-ми

Аз съм на 37 години и кожата ми е чувствителна и дехидратирана през лятото, а искам да бъде свежа, здрава и...

Hair преди 11 години

Sensibio Light
Мила Неделчева


"Здравейте,
на 25 години съм и съм от София. Работя в офис, което налага ежедневно нанасяне на различни продукти върху лицето ми. Това прави кожата ми чувствителна и използването на качествена козметика е повече от задължително при мен. Крема за лице с лека текстура Sensibio Light, на BIODERMA е отличен като показатели и грижа за кожата. Добрата хидратичност и висока степен на поносимост са най-важните фактори при избора ми на кремове за лице, а хипоалергенноста и некомедоногенноста са превъзходни екстри за добрия вид на всяка кожа."

Hydrabio Light
Виолета Дончева

Аз съм на 37 години и кожата ми е чувствителна и дехидратирана през лятото, а искам да бъде свежа, здрава и красива още дълги години. Харесва ми този продукт, той трайно овлажнява и съживява епидермиса и ще накара кожата на лицето ми да засияе.

Ползвала съм кремове и почистващи продукти на марката и съм много доволна. Държа на качествената козметика, а в това отношение кремовете на Биодерма са се доказали през годините.

Photoderm MAX Ultra-Fluid (безцветна текстура)
Надежда Димитрова

"Привет ViewSofia!
Моето лице се нуждае от крем, който задължително трябва да е 50+ фактор за лятото, тъй като с годините кожата ми започна да се хиперпигментира. Единственият начин за борба с тези петна са химическият пилинг през зимата и високият фактор на слънцезащитен крем през лятото. Изпробвала съм многобройни продукти, но досега не съм открила най-подходящият за моята кожа. Ще се радвам да опитам козметиката на Bioderma и силно се надявам, че това ще е моят продукт и в бъдеще!"
 

More from View Sofia

More Hair