Следва

Проект "Градска среда"

Рут по-прекрасна от всякога и с чисто ново парче

А по-хубавото в цялата тази работа е, че тя не само го може, но го и прави...

Music преди 11 години

Рут ни е от любимите градски момичета, от тези, които каквото и да се случва около тях, те все си остават едни и същи... неподправени и истински.

Рут ни е от любимките в плейлиста през последните години и редовно си взимаме по доза от нея... ей така, да ни стопли душата.

А по-хубавото в цялата тази работа е, че тя не само го може, но го и прави. За последните 16 месеца, младата изпълнителка има 160 концерта, което говори повече от всичко друго, което можем да ти кажем относно нарастването на популярността и влиянието й. Наградата, която получи за "Певица на годината" пък доказва всичко!

Но по-важното е само едно! И то е, че Рут вече е готова с първия си сингъл от предстоящия албум, който подготвя. "Moving Forward" се казва парчето, а името на песента е и слоган на лейбъла Basscatz, който стои зад сингъла (бел. ред. това са Христо aka “Monk” и Мартин aka JamezBongg). Страста на тези двамата към дълбоките бас линии, ексклузивните селекции на 4 грамофона и невероятната енергия в лайв изпълненията ги е извеждала на една с цена с легендите на dubstep-a като 16 Bit, Phaeleh, Von D, Youngsta, Distance, Balkansky и други, но това е съвсем друга история...

А що се отнася до Рут, тя вече дори е заснела видео към песента, която се очаква да се завърти и в европейските радиостанции. Два дни, заедно със снимачния екип, използват за локация стара и порутена сграда на улица Раковска в София и въпреки, че със сигурност са имали притеснения след няколкото земетресения, които ни поразтресоха, те се справят успешно с финализирането на кадрите необходими за добрия резултат.

А той изглежда обещаващ от следващите снимки:




 

More Music