Следва

American Apparel: Майката на похотливата реклама този път с гей провокация

Б като Библия, Б като Блог

Те са двама. Първият е в дълбокото черно, прави като истински фокусник най-красивата талия. Има дълга-дълга...

All fashion преди 11 години

SHORTS & PEPLUM

Те са двама герои. Първият е в дълбокото черно, прави като истински фокусник най-красивата талия. Има дълга-дълга и потайна история, която наричаме с онова необикновено име винтидж. Иначе се казва пеплум и ролята му това лято е главна. Играе една от най-прекрасните тенденции за 2012-та.

Другият герой не е толкова къс, колкото всеки път си представяме, щом чуем името му, но е страшно секси заради мъжката му кройка. В класическия си цвят за лятото, мек и нежен, защото е направен от памук. Името му е Деним и винаги има специално участие в най-хубавите летни филми.

Героите на този аутфит са и нашите любими.






Иначе техният създател е Mango, a поддържащата роля на очилата Ray-Ban печели нашия „Оскар”.

fashionfillers.com

CH-CH-CHERRY CAKE



Този феноменален черешов кейк, поръсен обилно с плодовете на страстта, много пудра захар и хормони на щастието, има поне 100 причини да го изядеш, но най-важната от тях е, че това може би е най-хубавото нещо, което би могло да се случи на човек в един слънчев следобед.

thepetfanclub.com

Точки тук, Точки там...

Красив ретро мотив, който е интерпретиран приказно от две момичета. 





Едната е Кейко Лин, която романтично носи чорапите на точки с най-нежната рокля и платформите Джефри Кембъл, а другата е британката от Kingdom of Style, която е царица на еклектиката. Прелестни контрасти на старо, ново и алтернативно, на дантела с тишърт с див надпис и нежна верижка на чантата с четиридесетарско бомбе и жестоки платформи.

keikolynn.com

kingdomofstyle

Tribal Prints



Има ли нещо по-лятно от африканския мотив!? Това вдъхновение от стрийт стайла ни показва цялата прелест на този принт и как нещо, което идва от далечни вълнуващи страни, би могло да се превърне в любимия градски тренд.

wheredidugetthat.com

More All fashion