Следва

Като лукчета: Седмицата на модата в Копенхаген и нейният street style

We Love: каубойската обсесия на Бела Хадид

Бела Хадид е влюбена в каубойските ботуши, вероятно и те в нея. 

 

All fashion преди 2 месеца

Въпреки че моделът обожава ездата, снимки на коне и ранчо никога не са се появявали в социалните й мрежи толкова често, колкото напоследък.

По-специално стилът на Бела на снимката, актуализирана на 5-ти, ни направи впечатление с драстичната разлика от обичайните стилове на красавицата, които следим с наслада, виждайки я по улиците на Ню Йорк. Този път уловихме изключително осезаемо wild west настроение, което идва от оборудването на мис Хадид с всички предмети, които ни идват на ум, когато мислим за каубойска естетика.  

Нещото, което изглежда фантастично, спуснато върху изтъркани от преживелици каубойски ботуши , е, разбира се, качественият деним! Върху издължения силует се позиционира дебел колан. Благодарение на ризата, пъхната във високата талия на джинсите, линията на краката добива онова съвършенство, към което всички се стремим. Акцент, също характерен за този стил, е подаващият се под ризата цветен топ. 

В профила на Бела откриваме още от традиционния „родео“ стил - кафявя риза с копчета и каубойска шапка с широка периферия, и най-впечатляващото - метални капси с детайли от ресни по протежението на панталона. Забелязваме, че младата дама се наслаждава на хобитата си в съвсем различно стилово настроение от времената, в които доминираше доста различна атмосфера в обличането й, съсредеточена около всички възможни вариации на деним

Много ни харесва внушението на точно тези няколко Бела-кадъра, а именно - страхотно привлекателно е да се носят дрехи, които са в досег с реалния живот на всеки от нас, със собствените ни настроения и нагласи и точно в нашия коридор. 

More All fashion