Следва

Каталожните фотоси на британския бранд Superfine с жестоки модели джинси и якета

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Автор на кадрите е Стивън Мейзъл, а лицата са на Маккензи Драган и Марина Хейден...

All fashion преди 11 години

Нов творчески директор, или свежата кръв в Пако Рабан

Лидия Маурер е само на 29 години и освен това има страхотно готин, абсолютно индивидуален вкус. Заради това точно новината за назначаването й на поста творчески директор на модна къща Paco Rabanne бе посрещната от нас, но не само, с бурен възторг и много надежди. Маниш Арора напусна това място миналия месец, а името на Лидия бе обявено на 5 юни.

Припомняме, че Арора изпълняваше длъжността доста кратко, едва два сезона, и отстраняването му се счита за изненада. Независимо от това, очакванията, както на компанията, така и на критиците, за бъдещата работа на Маурер са повече от оптимистични. Без значение от младостта й, тя има вече солиден опит, натрупан в ателиетата на Yves Saint Laurent и Givenchy. Освен това е работила и в студиото на Paco Rabanne, включително и като подчинена на Арора, т.е. познава както работата, така и проблемите.

Маурер е свежа кръв, която се очаква да оздрави и освежи посърналото лице на марката. Категорично вярваме в това, защото в нея има много идея, както и много различност. А това винаги е полезно, когато трябва да решиш кой път от кръстопътя е добре да хванеш. 

Първите резултати ще са ясни по време на дефилето за сезон Пролет/Лято 2013 в Париж. 
Стискаме палци!

Джинсите на Кейт Мос и Вики Бекъм



Superfine са истински очарователни, и то не само с кратката си, но и съдържателна история. Създаден преди 9 години от 2 приятелки - лондончанки, брандът, специализиран в джинс модата, е сред любимите на взискателната брит публика, и не само.

Пионери в областта на класическите скини модели, Superfine очароват с леко пънк звучене, изпълнено обаче с фантастична прецизност и страхотно майсторство при кройките. Не е случайно, може би точно заради горния факт, че са любимите джинси на Вики Бекъм. А, и на Кейт Мос.

В случая показваме с удоволствие новия им каталог Есен/Зима 2012. Причината - спазената линия при внушението от предните сезони. Отново виждаме лека, ненатрапчива, елегантна работа в черно-бяло, с подчертан сексуален намек, но без да е гадно.

Рискът е налице, но е оправдан. Няма робуване на тенденции, има само стил. Както и някои жестоки якета.

Виж ги всички тук>>

Есенна история във влак - кампанията на  Louis Vuittons есен-зима 2012/13



Кампанията на Louis Vuittons за есента е чудно хубава история, която се случва във влак. Повторението на идеята от дефилето на марката през Март в Париж, когато зрителите седяха като на перон в очакване на нечие пристигане, докато на сцената грееше приказен локомотив в тъмносиньо и златно, само допълва и развива концепцията за случване на нещата в движение, за липса на застой, за непрестанно изминаване на определен път.

И без да беше ясно, че Вютон правят най-яките чанти за път /разбирай тук и куфари, но също и просто перфектните големи чанти за абсолютно всяка жена/, пак щеше да ни хареса много тази великолепна, пищна красота в горчица, леопардово и патладжанено-кафяво.



Автор на кадрите е Стивън Мейзъл, а лицата са на Маккензи Драган и Марина Хейден.

Новият КИА Сийд. Живей в пъти повече!  



Харесваме го, защото изпълнява всички критерии за абсолютния fashion автомобил. Движи се и изглежда елегантно отвън и отвътре, концепцията му е еко, но без това да се отразява на мощността му.

Представен за първи път през 2007г., КИА Сийд бележи нова ера в развитието на корейския бранд и е първият корейски автомобил, отличен с 5 звезди за сигурност от EuroNCAP. Този прекрасен на вид и на възможности автомобил е на 4-то място в престижния европейски конкурс "Автомобил на годината”.

Произвеждан ексклузивно в завода на КИА в Жилина, Словакия в 10 екстериорни цвята, 5 от които изцяло нови за марката, Сийд се фокусира върху редуциране разхода на гориво и вредните емисии, запазвайки мощността и пътното поведение. Подобно на останалите модели на марката, произведени в Европа, новият Сийд ще се предлага с еко технологии.

В България новият КИА Сийд се предлага с 10-годишна гаранция в рамките на рождената му 2012г. в КИА Моторс България. Усъвършенстван, иновативен, модерен, красив! Повече не ни трябва!

Черно-белия апокалипсис на Alexander Wang Resort 2013



Има нещо, което с всяка колекция ужасно силно привлича вниманието ни към този млад и прогресиращ дизайнер от азиатски произход. Може би това е непрестанната му игра с черно-белия контраст, на който винаги сме се възхищавали, или пък е заради идеята му да залага основно на неутралните цветове, а може би и заради геометричните якета и панталоните, тип мъжки, с басти! Или пък заради всичко това накуп.

Последната му творческа изява е Resort 2013, където силните страни на Уанг си личат от първия кадър. Харесваме индустриалния, леко апокалиптичен фон, харесваме целия стайлинг, включително и косата, харесваме аксесоарите и тази красива хармония между материите като например прозрачната вискоза и лъскавата гладка кожа.

Виж цялата колекция тук>>
 

More All fashion