Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Какво обеща и какво изпълни - RoC Anti-cellulte Micro-Actif

В кратки регулярни анонси ще се опитаме да представим на вниманието ви актуални козметични продукти...

Body преди 11 години

В кратки регулярни анонси ще се опитаме да представим на вниманието ви актуални козметични продукти, систематизирани според степента им на новост на пазара или пък тематично свързани със сезона или определен
проблем.

Първо ще разкажем какво обещава производителят, след това ще споделим и личния си опит. 

Всеки от тези продукти е опитван лично от някой от редакцията, и текстът съответно е на този, който се е нагърбил с клиничния опит.

В повечето случаи обещаното се доближава на задоволително разстояние от реалния резултат, но има и продукти, които истински надминават очакванията. Естествено, има и други, в които нещата в началото са по-захаросани, отколкото би трябвало.

Добре е да стане ясно, че субективизмът в тази инициатива е сведен до минимум и по никакъв начин не се робува на лидерите в бранша или обратното, не се неглижират по-младите и неизвестни производители. 

Тук е моментът да кажем, че всеки ваш опит, който се придържа към правилата на горната идея, и бъде споделен с нас, а оттам и с читателите ни, ще бъде награден с много хубава награда. 

Първи в нашата поредица е антицелулитният крем на RoC - Anti-cellulte Micro-Actif.



Върху красивата, ненатрапчива и елегантна опаковка от 150 мл за 46 лева, производителят обещава:

" Тази нова анти-целулитна грижа е базирана на микродифузията на липолитичен агент с разграждащо мазнините действие и е предназначен постепенно да намали целулита и обемите. Подсилена от двойка липо-редуктивни агенти, тя се прицелва в мастните депа и благоприятства разграждането им, за да намалява уплътненията на 

фигурата всеки ден.

Клинично доказани резултати:
Ден 1-ви: от 1-то нанасяне, усещате кожата си по-мека и по-гладка.
Ден 14-ти: установява видимо подобрение на ефекта портокалова кожа.
Ден 28-ми: упоритият целулит е намалял /с до 65%/, а закръглеността - до
2.9 см /вие сте отслабнали/.
Клинична оценка, 47 жени, нанасяне два пъти на ден, среден резултат,
постигнат при 33% от субектите. Среден резултат при цялата група от 47
жени - 29% по отношение на целулита и -1.1 см по отношение на отслабването."


Реалните резултати от нашето изпитване:

"Кремът е с приятна консистенция и доста икономичен начин, по който се дозира за едно намазване. Определено количеството в опаковката е достатъчно за един цикъл от 28 дни. Когато намалее количеството вътре обаче, се изисква повече от нормалното усилие за изстискване на продукт, което не е удобно. 

В началото, при първото нанасяне, се усеща типичното за този тип продукти парене върху третирания участък. Отшумява бързо и в никакъв случай няма дискомфорт. Продуктът не е парфюмиран излишно, напротив - миризмата е по-скоро медицинска, без да е неприятна, което също допринася за подсъзнателното чувство на грижа. Обличането не се затруднява, попива мигновено.

Резултатите не са "драматични", обиколката на бедрата остава почти непроменена, но е факт, че се получава приятно заглаждане на повърхностния слой, както и усещане за редуциране на портокаловия ефект на целулита. Тъй като производителят обещава резултат за 28 дни, е добре да се знае, че една опаковка не е достатъчна за задоволителен ефект".
 

More Body