Следва

2 седмици преди плажа: Диета №4 - Сваляме излишните килограми с витамини

Снимай най-съкровеното си женско кътче... Резултатът. Кой спечели страхотния Logitech Mini Boombox"

Искаме да благодарим на всички прекрасни дами, които ни изпратиха снимки на своите съкровени местенца и на...

All About Life преди 11 години

Малко след обявения срок за публикуване на всички участници в конкурса на ViewSofia „Снимай най-съкровеното си женско кътче... Спечели страхотния Logitech Mini Boombox" е време  да обявим имената на победителите в тази игра, които след дълги съвещания избрахме тук в редакцията, защото имаме солидни аргументи за това. А те са, че точно тези три бленувани будоара са пълни с фантазия и лесно се вписват в концепцията на Logitech - да са елегантни, fashion, с практична цел, но задължително с уникален дизайн.

Искаме да благодарим на всички прекрасни дами, които ни изпратиха снимки на своите съкровени местенца и на онези, които ни визуализираха будоара, който мечтаят да имат, но за съжаление победителите са само трима, макар и всички да го заслужават.

Михаела Минкова, Петя Тончева и Анна-Мария Кирилова печелят трите разкошни мини боксчета на Logitech Mini Boombox. Това е компактна озвучителна система за музика, филми, игри и разговори, която лесно се свързва със смартфони, таблети и други устройства с Bluetooth®.



Mini Boombox може да е малка, но вълшебна кутийка, която впечатлява с качества. Тя притежава специално проектирана акустична камера, която позволява да се наслаждаваш на подсилен бас, както и удобен говорител с вграден микрофон, осигуряващ ясни разговори в офиса, в колата или навън. Системата е чудесен избор за телефонни разговори или видео чат – самостоятелно или в група.

Честито на дамите, моля, заповядайте в редакцията в срок от две седмици - от днес до 6 юли, за да получите своята награда. 
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.