Следва

Чашата КАФЕ тази седмица - сладоледено кафе-фрапе

Седмичен ХОРОСКОП - 25 юни - 1 юли

На 1 юли 1961 година е родена Даяна Спенсър, която става Даяна, Принцесата на Уелс, едва на 20. Животът й...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Благоприятна седмица да сложиш всичките си дела в ред и да се наслаждаваш на живота. И въпреки, че ще чувстваш определена умора от свършената работа, настроението и общия емоционален фон ще бъдат на висота.
Положително се нареждат отношенията с любимите хора, така че е добре в този момент да приемаш гости или да се занимаваш с домакинството. Това е добро време за различни ценни придобивки, парични вложения, действия за подобряване на материалното положение.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица се заеми с реализацията на отдавна замислени планове, само не се превръщай в тиранин, тъй като ще ти се иска да командваш - обаче не всички с ентусиазъм ще възприемат твоите идеи. В живота ти се задават промени, но за да бъдем по-точни – ти сам ги привличаш. Всички важни събития е необходимо да се оформят юридически, за да не възникнат впоследствие проблеми и съмнения. Тази седмица е подходяща за раздяла с нещо старо и отегчително.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ще трябва сериозно да се замислиш за това, което правиш и дали то е свързано с това, което наистина искаш. Виждайки драстична разлика между първото и второто, може да изгубиш желание за действие, но това не е начин да подобриш живота си. Тази седмица може да бъдеш изоставен или да останеш сам със себе си - зависи от начина, по който гледаш на живота. Благоприятен период да посветиш време на себе си, да разбереш своите желания и стремежи и нещо да промениш в живота си. Особено пълен със сили и решителност ще бъдеш през втората половина на седмицата.

РАК 22.06 – 23.07

В началото на тази седмица те очаква емоционален изблик и той обещава да бъде положителен. Може да опознаеш партньора си по нов начин, да разбереш причините за неговото поведение, да опознаеш неговите скрити желания и истински потребности, което ще се окаже благоприятно на по-нататъшното развитие на отношенията ви. В края на седмицата се запаси с търпение, тъй като резултатите от съвместни дейности и предприети от теб действия няма да се появят веднага.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В началото на седмица ще си изпълнен с радост и оптимизъм, дори в известна степен инфантилизъм. За съжаление, тази енергия е малко вероятно да я отправиш в правилната посока, тя бързо ще се разсее заедно със състоянието на лека еуфория, а в замяна ще дойде затвореност и изолация. Подходящ момент да си отдъхнеш от всички и от себе си. Постарай се да не се вглъбяваш във всекидневните си проблеми и да се замислиш повече за вечното, за наистина глобалното и за самия себе си. В края на седмицата ще се активира финансовата сфера, може да има и парични постъпления.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Този период ще бъде неблагоприятен за теб, но за неприятните събития сам ще си си виновен. В началото на седмицата в теб може да се зароди мисълта да забогатееш по нечестен път, за сметка на други хора и ако не можеш да устоиш на този импулс - нищо добро няма да излезе. Планът ти ще бъде разкрит и ще понесеш справедливо наказание. В крайна сметка няма да успееш да подобриш финансовото си положение, а и социалното ще пострада. Опитай се да се въздържаш от всякакъв вид непочтени постъпки!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Везните сега трябва да бъдат "по-тихи от водата и по-ниски от тревата". Веднага след като повишиш глас в сряда, ще те обсипят с обвинения за твоя сметка. Бъди разумен и спокоен. Добре е в този момент просто да се отпуснеш и отдъхнеш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Твоят знак, разбира се, се откроява със своя блясък и оригиналност. Стремиш се да опознаеш света около теб, опитваш се нестандартно да подходиш към случващото се, понякога сам се объркваш в това, което си искал да направиш и всички да изненадаш. Тази седмица трябва да се мобилизираш и да действаш - да тичаш, да работиш, да участваш в конкурси и да вървиш нагоре по кариерната стълбичка.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Позволи си да се отпуснеш. В началото на седмицата нещата ще се случват без твоето участие. Обичаш да пътуваш не защото харесваш влакове, фериботи, кораби и собствените си крака; не защото снимките ще бъдат окачени на стената (между другото любимото занимание на твоя знак е да закачиш мишена във формата на красив гол плейбой или гола дама), а защото там далеч проявяваш всичките си таланти ... ! Така, че пътувай!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Не предприемай прибързани и непристойни действия. В състояние си да извършиш пакост или да направиш нещо незаконно, за да подобриш положението си, но това няма да ти донесе истинската радост. В живота ти назряват промени, те ще бъдат стремителни, но в крайна сметка ще доведат до положителни резултати. От теб се изисква да не се съпротивляваш на промените, да се освободиш от старото без да го задържаш и да позволиш на новото да навлезе в живота ти, без да му се съпротивляваш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Увереност в собствената правота и абсолютна непоколебимост ще ти позволят активно да лобираш своите интереси и да постигнеш успех в тези ситуации, които изискват упоритост и голяма настойчивост. Но ако пренесеш това състояние в личния си живот, резултатът може да се окаже съвсем различен. И дори да постигнеш междинен успех, в крайна сметка рискуваш да останеш самотен. Съществува определена разлика между деловата настойчивост и умението да влияеш емоционално, което ти предстои да научиш през тази седмица.

РИБИ 20.02 – 20.03

Неразбирането на собствените си интереси рядко води до добри резултати. В началото на тази седмица, толкова активно ще преследваш мечтата си, ще бъдеш толкова увлечен от процеса, че може напълно да забравиш, какво точно искаш. Твоите желания, думи и действия ще се разминават. Объркването в ума и чувствата в крайна сметка може да доведе до нервен срив. Опитвайки се да преследваш нещо, без да обмисляш какво и защо, само ще те измъчи, опустоши отвътре, без да ти даде нещо в замяна. Намали темпото малко, за да имаш възможност да се оглеждаш и встрани.

На 1 юли 1961 година е родена Даяна Спенсър, която става Даяна, Принцесата на Уелс, едва на 20. Животът й приключва на 36, при катастрофа в Париж, но за тези 16 години активен живот тя е най-известната жена на планетата, с огромно влияние, харесвана, обожавана дори, от медии, поп личности, обикновени фенове. 

More from View Sofia

More Astro