Следва

Раят от ягодов сладолед, йогурт и сметана! В Golden Nero

Седмичен ХОРОСКОП - 2 - 8 юли

Ракът може да се окаже в епицентъра на събитията. Във всеки случай, искаш или не, за теб ще говорят и събират 

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Има опасност да станеш жертва на мошеници или просто да бъдеш измамен. Зад гърба ти може да се върши нещо неприятно и ти просто да не забележиш, защото погледът ти е насочен в съвсем различна посока, откъснат е от сегашното време и място. Този период е добър за творчески пориви, но за практическа работа съвсем не е подходящ.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Това е период на "пречки и спънки", които трябва да преодоляваш без да се страхуваш да рискуваш! Честно казано, този период е свързан с преодоляване на малодушие, страх, дори на нивото на разговори. Ще ти се иска да кажеш нещо на някой, от който зависиш и може да не спиш цяла нощ в търсене на точните думи. Моментът е подходящ ако искаш да промениш себе си, да преодолееш своите страхове и комплекси. Не се страхувай да се променяш и подобряваш, не се страхувай да действаш - но не забравяй, че поговорката "седем пъти мери, един път режи" е напълно подходяща за дадения интервал от време. Сега трябва да действаш, но внимателно, обмисляйки всяка стъпка, претегляйки всяка дума!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

"За да ти е добре - трябва да помагаш на другите!" Това е период за оказване на подкрепа на тези, които се нуждаят от нея и тогава подобряването на материалното ти положение е гарантирано. Ако не искаш да даваш на заем – събери твои вещи, които вече не са ти необходими и ги раздай на нуждаещите се. Тази седмица е благоприятна за подписване на договори, за увеличаване на печалбите и растеж на семейния бюджет. Като цяло, твоят зодиакален знак трябва да започне добре да заработва.

РАК 22.06 – 23.07

Може да се окажеш в епицентъра на събитията. Във всеки случай, искаш или не, за теб ще говорят и събират различна информация. Работи по-добре у дома, спусни всички щори, така че "жълтата преса" да не проникне в творческата ти работилница. Не трябва да бъдеш много активен, може да възникне проблем със себереализацията. През този период може да се окажеш на най-ниското стъпало в кариерата, но след сегашния спад, те очаква подем.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Сега Лъвът се нуждае от общуване и той може с часове да разговаря, дори по мобилен телефон с Австралия, а сметката ще го изведе от състоянието на ступор. Друга страст на Лъвовете в момента е любовта към пътешествията, книгите по география и слабо влечение към обучението. Защо е слабо? Защото Лъвовете се учат добре, само ако сами го пожелаят. Трябва да се възползваш от този период и да заминеш там, където никога не си бил. А това трябва да бъде едно райско място с приказни наслади на баснословни цени!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девата ще бъде обзета от страсти. Ще ти се иска да придобиеш, да получиш и може би, дори да откраднеш. Контролирай себе си в последния порив. Това предупреждение се отнася не само за неодушевени предмети, може да поискаш " лично щастие." Но не смесвай личния живот с работата. Това е доброто време за получаване на наследство и оформяне на собственото наследство. Финансите сега не трябва да бъдат на преден план. Не се препоръчва също използването на колективни пари за лични цели - не трябва да влизаш в дълг.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За теб тази седмица е период на протекции, връзки, помощ от роднини. Сам малко ще можеш да направиш, така че важно значение сега придобиват комуникационните ти умения и способността бързо да се ориентираш във всяка ситуация и да извличаш изгода за себе си от общественото положение на другите. Тази седмица "излишни" запознанства няма да има - дори "случайни" хора може да ти помогнат в момента или в следващите няколко месеца. За реализация в професията, сега се нуждаеш от нов източник на информация. Ако се чувстваш посредствено - причината за това не е умората, а твоя постъпка или грешно действие, които си извършил за постигане на лични цели ( в кариерата).

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Внимавай в личните дела и любовта! Ще има хора, които ще те теглят на някъде, ще те убеждават в нещо, ще претендират за нещо и ще трябва да предприемаш действия, които не могат да бъдат наречени спокойни, които не би извършил преди. Но за всичко има първи път. Трябва да събереш сили и да започнеш. Може да се наложи пред някой да се оправдаваш, пред друг да полагаш усилия и да се изчервяваш. Добре е сега да пътуваш, още по-добре е ако тези пътувания бъдат в съня ти - това ще е знак за бързи промени в живота ти. Преди да си легнеш следва да четеш хубави книги. Приготви се да бъдеш въвлечен в някоя история.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Така си потопен в своя собствен свят, че практически любимият човек прави безплодни опити да те върна в реалността. Поне малко му помогни. Невнимателно казана дума или неточна критика по адрес на любимия, може да предизвика объркване и негодувание, защото и без това не му обръщаш достатъчно внимание. Уикенда е идеалния момент да компенсираш най-сетне загубеното време. Например, опитай да организираш съвместно пътуване.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица ще си толкова чувствителен, че може да се сравниш с цвете, към което трябва да се отнасят максимално внимателно – на време да го поливат и нежно да го обгрижват. В противен случай на стъблото му ще се появят тръни и то отровни. Нека казаното по-горе да го прочете твоя партньор - да те обгради с любов и да ти купи подарък. Това е период на изкусна дипломация и преговори. Затова, крачка вдясно, крачка вляво - и няма да успееш да избегнеш "военните действия". Изпълнявайки работата си деликатно, с ум, ще спечелиш доверието на свои дългогодишни партньори. Това е период на повтарящи се сделки и връщане на стари клиенти.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

За твоя знак е период на профилактика. Усещаш, че те очаква някакво изпитание, тест, важна среща, промяна на работния график, или стари рани ще напомнят за себе си - ще започнеш да се занимаваш с тялото си, подготвяйки го за бъдещи победи. Бъди внимателен в началото на седмицата - ще бъдеш по-развълнуван, нервен и в тази връзка ще се изострят всички твои хронични заболявания. Но като цяло този период символизира процеса, когато военните се подготвят на плацдарма за бъдещите си победи. Необходимо е добре да се въоръжиш и да не се движиш късно през нощта по непознати улици. Ако си много отговорен човек - тогава ще ти стоварят още една поредна и много деликатна задача.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не си заслужава с никой да водиш "военни действия", тъй като ще затънеш в безкрайни разправии и оскърбителни изявления. Започва период на дипломация. Благодарение на таланта си ще печелиш битки в професионалната сфера и в различни състезания от прости залози до Олимпийските игри. Изпълнявай работата си в усамотение, където няма място за друго мнение освен твоето - винаги ще се намери "черна овца", която да се бунтува срещу твоето мнение. Период на творчески подем. Децата може да задават повече въпроси, защото тази седмица е за предаване на опита на новото поколение и на възпитателния процес ще трябва да отделиш повече от личното си време.
 




На 8 юли, 1951 година се ражда американската актриса Анджелика Хюстън - дете на режисьора Джон Хюстън и прима балерина с италиански корени. Известна на света като най-популярната героиня - Мортиша Адамс от "Семейство Адамс", и като гадже на големия Джак Никълсън, Хюстън всъщност има още много емблематични роли в киното.

Сред дългия списък са участието, което й носи Оскар, във филма "Честта на фамилията Прици", 1985-та, играе прекрасно в два филма на Уди Алън - "Престъпления и прегрешения" и "Мистериозно убийство в Манхатън", както и в шедьовъра на Уес Андерсън - "Кланът Тененбаум". 
 

More Astro