Следва

№6: KWIAT- Слънчеви очила

Седмичен ХОРОСКОП - 9 - 15 юли

В живота на Рака не всичко е стабилно и гладко и е възможно някои желания да не се реализират или нещо да не върви...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Незначителни емоционални проблеми могат да се появят в началото на седмицата, но скоро те ще се разрешат и ще можеш да се насладиш на радостни и щастливи дни. Трябва, преди всичко, да разбереш себе си и чувствата си и едва след това да се опиташ да влезеш в нечий друг живот и да даваш съвети. Обърни внимание на дома си, опитай да решиш семейни проблеми - просто трябва да отделиш време за семейството си и всичко ще мине гладко. Краят на седмицата е добър за общуване и работа с документи.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Твоята емоционалност и чувствителност може да те подведе. Сега си много раним и за съжаление, в такива моменти на слабост, винаги ще се намери някой, който да развали настроението ти още повече. За да запазиш вътрешния си мир, трябва да изградиш мощна защитна стена, или да се затвориш в себе си. Прояви мъдрост – възприемай всички събития като уроци от живота, които е необходимо да изучиш, усвоиш и да използваш в бъдеще. Светът се опознава и когато не сме щастливи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Един труден избор между трябва и искам (в съвкупност с мога и не мога) може да те въвлече в състояние на емоционална подтиснатост. Но решението тук е много просто. Трябва да погледнеш отстрани на своите емоционални пристрастия и да погледнеш на ситуацията по-зряло и по-сериозно. В този случай, лесно може да видиш алтернативни начини за реализиране на твоите желания, което в крайна сметка ще ти позволи да получиш, ако не всичко, то много и да се откажеш спокойно и без съжаление от това, което не се получи.

РАК 22.06 – 23.07

В живота ти не всичко е стабилно и гладко и е възможно някои желания да не се реализират или нещо да не върви по план. Но може би проблемът не е в теб и сред околните хора, а в това че планът ти е прекалено идеален. Разочарование в другите и дребни неприятности, може да те доведат до затворено състояние - изолираност и потапяне в себе си. Ако си способен на самостоятелен анализ - това ще ти е само от полза. В противен случай трябва да общуваш с хора, които могат да ти помогнат със съвет.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Твърде неблагоприятна седмица за теб - носи много неприятни моменти и разочарования. Има висок риск да бъдеш измамен или ограбен, някой може да се възползва от твоето невнимание и небрежност. Възможно е ти сам да извършиш непристойни постъпки, но това няма да ти донесе радост. В средата на седмицата е възможен сериозен емоционален спад, депресия и дори безсъние. Но, за съжаление, няма да можеш нищо да промениш и поправиш. Този период трябва просто да го преживееш.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Някои от твоите действия може да се окажат доста необмислени, което ще доведе до неблагоприятни последици. Това се отнася дори не до конкретни действия, а до изказани от теб предположения, мисли и възгледи, които могат да засегнат чувствата и интересите на други хора.
За да се избегнат негативните последици, които могат да се изразят под формата на конфликти и разправии, трябва да бъдеш малко сдържан и внимателен, а в действията си да се ръководиш от правилото за златната среда, внимателно да се отнасяш към интересите на другите.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

От теб се изисква проява на милосърдие. Помагай на просещите, не отказвай на страдащите. Подобен подход може да ти изглежда напълно безсмислен, но жертвайки в известна степен себе си и своите интереси, помагайки на другите, може да намериш спокойствие, щастие и хармония в собствената си душа. Пътят към добродетелите ще те води към просветление. В тези дни ти предстои да разбереш тази мъдрост и да я въплътиш в живота си. Помагайки на другите бъди наистина добър, не си припомняй стари обиди и не съди хората.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ще изпадаш от една крайност в друга, което може да се окаже неблагоприятно на отношенията с другите. Работата не е в това, че те няма да те разбират, а в това че не си в състояние сам да разбереш себе си и това, от което имаш нужда. Опитвайки се да събереш в себе си силни емоции и деликатна натура, заедно с гъвкав ум, логическо мислене и студена пресметливост - не е лесна задача. Разликата между тези две противоположности, между външното и вътрешното няма да ти даде спокойствие през цялата седмица, докато най-накрая решиш какво наистина е твое, и кое е неискрено.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Най-приятните изживявания тази седмица ще бъдат свързани с пътуване. Или ще проведеш добре времето си, отправяйки се в мини-пътуване с любим човек, или ще срещнеш далеч от дома някого, с когото ще ти бъде, най-малкото приятно да общуваш. Седмицата ще те зарадва с приятни срещи и изненади.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Животът не е толкова лош, колкото изглежда. В скоро време те очакват промени, преди всичко, те касаят твоите възгледи и отношението с външния свят. Възможно е да осъзнаеш факти, които не си искал да признаеш. Въпреки това, ситуацията в живота ти постепенно ще се подобрява, ще се появят повече щастливи хоризонти, проблемите ще започнат да отстъпват. Но лично за себе си трудно ще направиш избор в коя посока да се движиш за напред, какво за теб е интересно и полезно. Твоето логично мислене ще бъде затруднено, а интуицията ще е няма.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица Водолеите ще затънат до уши във виртуални взаимоотношения – техните фантазии на тема предстоящи срещи ще разцъфнат буйно, заставяйки ги да греят от щастие и да излъчват топлина и положителна енергия. Водолеите ще се хранят с въображаеми чувства, а ... разстоянията за тях няма да имат никакво значение, колкото по-далеч са обектите на техните въздишки, толкова Водолеите ще са по-безопасни за обществото.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица в теб се наблюдава известен дисбаланс, особено в разбирането какво е нужно да направиш първо и какво след това. На първо място, това ще се отрази на работата, както и в материалната сфера, т.е. в тези области, които изискват по-прецизен контрол и планиране.
Дезорганизацията и хаосът, които може да те посетят в тези дни, няма да повлияят на личния ти живот (освен ако разбира се сам не поискаш). Това е единствената област, където може да намериш някакво спокойствие.

На 9 юли 1964 година се ражда Къртни Лав, вдовицата на фронтмена на гръндж бандата Нирвана Кърт Кобейн и част от мистерията около неговото самоубийство, едва на 27 години.

След години отдалечаване от социалния живт, напоследък Лав се появява на десетки модни събития, гост е на ревютата на висок клас лейбъли по време на седмиците на модата и дори издаде книга, наречена Мръсна блондинка".

 

More from View Sofia

More Astro