Следва

16 юли, понеделник - Роклята на Кърстин Дънст

Седмичен ХОРОСКОП - 16 - 22 юли

Тази седмица ще се окаже не толкова напрегната за Рака. Ще имаш и свободно време и възможност малко да отдъхнеш и...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица не е много подходяща за ходене по магазините. Дори и да се каниш само да правиш компания. Звездите ти препоръчват да поизчакаш малко. Първо, в близките дни ще бъде невъзможно да угодиш на вкуса си и е много вероятно да си твърде критично настроен, а това ще обиди приятелите, канещи се да си купят нещо. И второ, ако нещо ти хареса, може да не устоиш и да похарчиш доста пари - затова сега е най-добре ако не пазаруваш.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Краят на седмицата ще ти донесе емоционално удовлетворение и щастие в семейния живот, както и подобряване на финансовото положение. Но, за да постигнеш това, ще трябва, преди всичко да разбереш себе си, своите тайни желания и страсти, да се научиш да разбираш, общуваш и успокояваш своя вътрешен свят. В този период е добре да се занимаваш със себепознание, изучаване на тайни науки, психология, философия, а емоциите си да държиш под контрол.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Затруднения при общуване с приятели, близки, роднини, съседи. Твоят "твърде остър език", прекомерната словоохотливост и критичност към околните, могат да превърнат всяка дискусия в разправия. Обърни сега специално внимание на такива качества като самоанализ, самодисциплина, самоконтрол, самообладание. В този момент по-добре да не подписваш никакви документи, да не пътуваш на близо и на далеч; дори планирано пътуване сега може да се отложи за известно време.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица ще се окаже не толкова напрегната. Ще имаш и свободно време и възможност малко да отдъхнеш и да се разсееш. А интуитивно-мистичното възприятие на реалността през тези дни ще ти помогне за създадеш забележителна база данни за бъдещи успехи. Твоето обаяние ще разтопи леда и всички разногласия, които са възникнали в отношенията с партньора, просто ще изчезнат. Възможно е романтично приключение, което ще те въвлече във водовъртеж от бурни страсти, така че внимавай много!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Внимавай с екстравагантните идеи и предложения. В началото на седмицата променливи събития, не зависещи от волята ти, може да доведат до промени в партньорските ти отношения. Спри се и прекарай няколко вечери насаме със себе си. Посвети свободните си часове на интензивна грижа за собствената си външност. В избора си на стил се постарай да се придържаш към „златната среда” – не се преструвай на „сива мишка”, но и не предизвиквай вниманието с предизвикателна яркост. Ако ти е омръзнало еднообразието можеш без опасения да се втурнеш в приключения – ще успееш да ги срещнеш без затруднения. Интересно запознанство те очаква в сряда ако разбира се не прекараш деня между четири стени.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Бъди внимателен в лични дела и любовта. Ако внезапно през седмицата поискаш да пишеш стихове не само за твоя любим човек, но и за враговете си - не се лишавай от това удоволствие. Ще изпитваш чувство на всеопрощение, мир и разбирателство. Много е важно в този момент да се покаеш за греховете си, да посетиш църква, да поговориш с психолог, да потърсиш дълбоката причина за своите проблеми и раздори. Дори болестта може да отстъпи, тъй като организмът с помощта на духа може да я победи.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10 

Тази седмица разговаряй по-бавно и по-ласкаво от обичайното; много хора трудно ще те разбират, постоянно ще те питат - по този начин ще се появи раздразнителност и дискомфорт. Погрижи се за своята дикция и правопис. През този период може да изпиташ усещането за "дежа вю". Сега не търси спонсори!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Опитай се през този период да не взимаш никакви решения и да не използваш логика в своите действия – позволи на ума си да отдъхне, вслушай се повече в своята интуиция и в сърцето си, което в този случай би било много по-ефективно. Седмица ще ти позволи не само да си починеш от ежедневните проблеми, тъй като много от въпросите ще се решават плавно и без излишни усилия, но също така да се заредиш с оптимизъм.

Тази седмица ще се подобрят отношенията в семейството, възможни са също нови чувства и нови вълнуващи запознанства.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Сега в твоя живот може да се върне нещо нерешено, незавършено, недомислено. Звездите те съветват да спреш и да пофилософстваш, поразмишляваш върху смисъла на живота. В битов план – погрижи се за своите документи, особено задграничен паспорт и дипломи от учебни заведения.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Очаква те хармония ако душата и действията ти са обърнати към другите и дисбаланс - ако мислиш само за себе си, помагаш само на себе си и се грижиш само за себе си. Това е времето, когато си в търсене на "обратната страна на медала" и се опитваш да намериш сложни отговори на прости въпроси. Сега е важно да потърсиш хармония чрез твоето обкръжение.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Имай предвид, че тази седмица, еженощните бдения пред монитора на компютъра заради увлекателни беседи в чата или обсъждане на наболели теми във форумите ще се отразят зле на външния ти вид. Опитай се да не попълваш редиците на Интернет зависимите. Освен това твоите реални приятели може да се почувстват пренебрегнати, заради малкото време, което им отделяш за сметка на виртуалните. Отдъхни си от общуването в мрежата и покани приятелите си на разходка. През почивните дни се постарай да забравиш за всякаква работа и да прекараш времето си в компанията на стари приятели.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако животът ти се струва сив и безинтересен – направи си празник. Всичко е в твои ръце! Започни с това, всеки ден да се обличаш в нов стил. Измисляйки различни тоалети и подбирайки подходящите към тях аксесоари, ще се забавляваш. Освен това по този начин, може да заинтригуваш човека, чийто внимание отдавна се опитваш да привлечеш. Може да се замислиш и за предстояща „ваканция”. Интересно, увлекателно пътешествие или круиз ще ти подари незабравими впечатления. 
 




Холивудската легенда Натали Ууд е родена на 20 юли, 1938 в Сан Франциско, Калифорния под името Наталия Николаевна Захаренко, дъщеря на руски емигранти, които след променят фамилното си име на Гърдин след като получават американско гражданство.

Ууд играе в легендарния филм на 50-те „Бунтовник без кауза”, когато е едва на 17. Там младата актриса си партнира с Джеймс Дийн, Сал Минео и Денис Хопър. След този филм идва и първата й номинация за Оскар и я изстрелва в космоса на холивудското кино. Снима се и в абсолютния хит „Уестсайдска история” в главната роля, където получава главната роля. 

На 29 ноември, 1981-ва Натали излиза в морето с яхта, на която е съпругът й Робърт Уогнър и техният приятел Уокън. Докато се опитва да завърже малката гумена лодка към яхтата, Натали пада в морето. Тя е на 43 години, когато оставя на света 56 филма за киното и телевизията.

През живота си актрисата има любовни отношения с някои от големите имена в шоубизнеса като Джеймс Дийн, Елвис (през 50-те той дори иска да се оженят, но майка му не е съгласна), Раймънд Бър и Денис Хопър. На 28 декември 1957 се омъжва за любовта на живота си Робърт Уогнър, развеждат се няколко години по-късно, но накрая се женят отново.
Живеят щастливо до трагичната й смърт в морето.

More from View Sofia

More Astro