Следва

Награда #4 In The Mood For Love - Gianfranco Ferre

Седмичен ХОРОСКОП - 23 - 29 юли

Голяма активност в сферата на личните отношения. Ще станеш по-напорист и при това по-прям и открит, което ще...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Имаш нужда да попълниш запасите си от енергия, защото те вече са почти на нула. Звездите не ти препоръчват да седиш на диета - трябва да се храниш пълноценно и да не се лишаваш нито от протеини, нито от мазнини. Важно е да приемаш витамини - консултирай се с лекар или фармацевт за подходящ за теб витаминен комплекс. Опитай се да спиш колкото е възможно повече, от съществено значение е да си лягаш преди полунощ, без значение колко си зает.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не е изключено завързването на приятелски отношения, както и често участие в спорове и дискусии. Ще настъпи хармония в отношенията с близките. Подходящо време е за естетическа работа вкъщи – може да се захванеш със създаване на комфорт в дома си или да се посъветваш с дизайнер относно интериора. В отношенията с любимия човек може да настъпи период на съгласие и разбирателство, ако се откажеш от част от обичайните си удоволствия. Научи се да уважаваш свободата на другия и да търсиш в партньора си съмишленик.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмицата предразполага към промени в настроението. Опитай се да се съобразяваш не само със себе си. Може да бъдеш абсолютно спокоен и умиротворен, но изведнъж да се превърнеш в звяр и да шокираш любимия човек до теб. Помисли дали той е готов за такива внезапни атаки.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица е подходяща за нови начинания. Изпълнен си с нови идеи и решимост да ги реализираш. Ако си решил да промениш нещо в живота си, особено ако е свързано с интелектуалната сфера (например, да започнеш да изучаваш нещо ново, да изследваш нови области на дейност) тази седмица е подходяща за подобни начинания. В резултат на амбициите си ще получиш пълно емоционално удовлетворение, което ще окаже въздействие и върху други области от живота. В крайна сметка действията ти са насочени към лично благополучие.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Голяма активност в сферата на личните отношения. Ще станеш по-напорист и при това по-прям и открит, което ще ти помогне да разрешиш някои недоразумения и съмнения, понякога твърде рязко. В сексуалните отношения настъпва период на чувственост и нежност. Отношенията ще се подобряват и ще се появи по-голямо доверие към партньора. Много е важно внимателно да подбираш козметиката си, за да предотвратиш загубата на влага, замърсяване на порите и появата на пъпки. Съществуват множество професионални освежаващи маски – използвай ги.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Това е много спокоен творчески период за твоя знак. Важно е да не бързаш и да се задоволяваш с това, което имаш, да не се опитваш на всяка цена да получиш това, което искаш. "Седем пъти мери - един път режи". Не се опитвай да бъдеш първи сега, не се опитвай да победиш всички, най-важното е да получиш удоволствие от процеса, правейки всичко спокойно и премерено. Това е едно благоприятно време както за духовни практики, така и за разчистване на стари шкафове, чекмеджета, куфари и различни боклуци, където може да намериш нещо специално, като вълшебната лампа.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За твоя знак е период на приключения и героични постъпки, време, когато в един момент може да се компресира минало, настояще и бъдеще. Сега всяко приключение ще бъде съпроводено с повишена физическа активност, нерви, стрес екстремни ситуации, когато животът може да виси на косъм - и ти трябва да окажеш помощ, подкрепа, да се озовеш в нужното време на точното място. По време на път има опасност от инфекциозни заболявания.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Сегашните обстоятелства събуждат в Скорпионите дух на съперничество. Ако не проявиш прекомерна агресия и не допуснеш същото от страна на другите по отношение на теб, тогава ще имаш възможност да преживееш приключение, изпитвайки вълнение и прилив на жизнени сили. Приливът на енергия ще ти помогне да се справиш с много задачи, да завършиш недовършена работа, да установиш комуникация с противоположния пол. Не реагирай твърде бурно на обиди и в търсене на отмъщение не надценявай собствените си сили, полагай усилия само в нужната посока. За да постигнеш целта си ще е необходимо зряло и трезво мислене.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За теб в този период най-добрият начин на действие е да не правиш нищо. Всички опити да повлияеш на живота си или на живота на другите, няма да доведат до желания резултат. В резултат на това може да получиш емоционална неудовлетвореност или негодувание и чувство за вина. Нито с помощта на логически доводи, нито със страстни пориви и уговорки няма да успееш да постигнеш целите си. Това е период, когато нещата се объркат и ситуацията не е такава, каквато ти се иска на теб. Необходимо е да изчакаш по-добро време за действие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Успокой се и се отпусни, тази седмица не е нужно да взимаш каквито и да е решения, както и да се опитваш на някого нещо да доказваш. Необходимо е да си отдъхнеш и да се наслаждаваш на това, което имаш. Ще бъдеш заобиколен от домашен уют и емоционална стабилност. За самотните е времето, когато може да завържат ново запознанство с бъдеще. Важно условие е напълно да се довериш на съдбата си и да не се опитваш да и` се съпротивляваш. И ще видиш, че всичко ще върви по най-добрия начин.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица е много благоприятна за развитието на отношения и появата на нови запознанства. Изпълнен си с чувства и желания и твоят емоционален порив ще намери отражение във външния свят. Бъди емоционален и общителен и това ще ти позволи да намериш дългоочакваната любов. Само не забравяй, че всяко действие има най-малко две страни. Емоциите могат да донесат както радост, така и огорчения. Придържай се към светлата страна на чувствата си и тогава всичко ще бъде наред, не позволявай да се разстройваш или да се притесняваш по никакъв повод, защото негативните емоции може да те залеят.

РИБИ 20.02 – 20.03

Благоприятна седмица за всичко, но е най-добре ако посветиш това време на отдих и безгрижно прекарване на времето. Също така първата половина на седмицата е добра за обучение, посещение на различни курсове, получаване на опит. В процеса на придобиване на знания, от една страна се абстрахираш от всекидневието (което ти позволява да се отпуснеш до известна степен), а друга - получаваш ценна информация, която ще ти е полезна за в бъдеще. Също така, втората половина на седмицата и нейният край са подходящи да отхвърлиш бремето на старите дела и да се заемеш с нещо ново и приятно.


Певицата, актриса, танцьор, дизайнер, майка на близнаци и прочее определения към името на Дженифър Лопес е родена на 24 юли, 1969 година. Зодия Лъв. Във вторник Джей Ло става на 43 години.

Виж още: 
10 любими факта за Дженифър Лопес

More Astro