Следва

Лесни решения за красиви къдрици през лятото

Какво харесахме в новия брой на сп. Estetica

...още повече ни вдъхнови линията, която следват великолепието на представените колекции. Избрахме няколко от тях, за да те пренесем в този свят на красотата...

Hair преди 11 години




Харесахме много визиите в новия брой на сп. Estetica, но още повече ни вдъхнови линията, която следват великолепието на представените колекции.
Избрахме няколко от тях, за да те пренесем в този свят на красотата. 







Витален ЦВЯТ


 
Коса: Aveda

Естествените нюанси,близки до природата, ще влеят много жизнена енергия в излъчването ви. Преоткрийте връзката с истинското си аз!

Безкрайна палитра от нюанси, които ще съживят цвета на косата ви и ще придадат нов образ на вашата автентечна, непринудена женственост.

Градски ЗАРЯД



Глъдка от енергията на града. Щипка изкусителен, женствен чар. Разбъркайте добре и изпийте на един дъх, слейте се с пулса на града. 

Колекцията LOOKS на GHD е покана да влезете в ритъма на един космополитен свят, където дамите са силни, завладяващи и невероятно магнетични същества.

Колежански ШИК



Въздух, изпълнен с аромати. Чаровни детайли от колежанското ежедневие. Разгръщаш " Спаситела в ръжта", после меслите ти политат към " Обществото на мъртвите поети" и си спомняш как Робин Уилямс вълнуващо рецитира. 

Тази есен магията е в бретоните и немирните перчеми в акомпанимент с вратовръзките, якетата с двуредно закопчаване и цветовете на 70-те. 

Принстън задава тона!

Преди БУРЯТА



На ръба на реалното - хипнотичното и магнетично. Затишие пред буря. Предусещане за ефимерни светкавици и гръмотевичен тътен из небесната материя. Предвещание за вятъра, който ще внесе смут из поляните, в косите и в душите. 

Реалността добива приказни очертания. Дори косата, нюансирана деликатно в розово, внезапно се превръща в метеж от немирни вълни.

Бунтарски СТРАСТИ



Идва момент, в който просто не можете да устоите на металните капси, черния лак за нокти, леопардовите щампи и високите обувки на масивна платформа, които приятно ви зашеметяват в лек световъртеж. Това е възрастта между 20 и 30. 

Без съмнение бунтът на младостта трябва да се вихри и в косите ви. LABEL.M ви дава революционни идеи: Дълъг бретон, лежерни, меки вълни и метежни цветове. 

С две думи, черното е сила!


Виж още в новия брой на сп. Estetica:

Кино: Прически и филми
Тенденции: Великолепие без усилие
Sasoon Легендата
и още...



 

More from View Sofia

More Hair