Следва

Илюстраторът Теодор Лозанов: "Без кафе, цигари и любов нищо не е същото!"

David Guetta и Tiesto взривиха над 15 000 души на Solar Summer Festival

С ударно начало започнаха тазгодишнините мега събития на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar Summer Festival...

Music преди 11 години

С ударно начало започнаха тазгодишнините мега събития на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar Summer Festival.

Над 15 000 души станаха свидетели на грандиозния спектакъл на David Guetta в първата вечер на фестивала. Невероятно шоу е единственото определение за изпълнението му, което той направи на стадиона в Несебър. За всяко парче от сета си той беше подготвил уникална смесица от мултимедийни ефекти и лазери, които пренасяха публиката в друго измерение. DJ № 1 в света не спираше да танцува и да се забавлява зад пулта, като постоянно изпращаше сърца от сцената на родната публика. Като подарък към българските си фенове, той направи премиерата на своя нов сингъл She Walf (feat. Sia) именно у нас и удължи с над 1 час предварително уговорената продължителност на концерта си. Именитият французин остана в България по-малко от 24 часа, но сподели с организаторите на Solar, че иска да гостува на фестивала и следващото лято.

На втората вечер на Solar парти щафетата пое холандската мега звезда Tiesto. Той пристигна в Несебър изключително болен с много висока температура, но въпреки това излезе на сцената и свири до 5 часа. „Публиката беше страхотна, искаше ми се да имах сили и да продължа да пускам още няколко часа”, сподели на зазоряване Tiesto.



Парти поредицата продължава следващия уикенд на Spirit of Burgas, където Solar има своя отделна сцена Solar Dance Arena. За там вече са осигурени друга плеяда звезди от света на електронната музика. На 3-ти август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren, на следващия ден двамата любими хаус диджеи на българската публика - Mark Knight и Fedde Le Grand, а финалът на 5-ти август е запазен за техно магнатите Richie Hawtin и Dubfire.

More Music