Следва

Днес си купихме: Прелъстителен топ от TopShop

Коя я носи по-добре - Миранда Кер или Кейт Босуърт

Тези двете красавици имат повече общо, отколкото си мислиш. Освен че са прекрасни, богати и известни, те явно обичат да се обличат и по един и същ начин. И то какъв...

Fashion преди 11 години

Тези двете красавици имат повече общо, отколкото си мислиш. Освен че са прекрасни, богати и известни, те явно обичат да се обличат и по един и същ начин. И то какъв... С любимата ни бяла копринена риза, но просто под различен прочит.

Може би той е точно този, под който преди време Орландо Блум е бил разглеждан първо от едната (Кейт), а сега и от другата (Миранда), но... това е друга тема на разговор.

Кейт носеше ризата Equipment, по време на разходка с приятеля си Майкъл Полски, закопчана до последното копче и прилежно прибрана в шорти Topshop.

Миранда пък заложи на по-небрежен вариант, носейки я свободно разкопчана, но пък адски добре съчетана с бежовите панталони A.L.C., обувките Manolo Blahnik и чантата Celine.

И двете прекрасни, да му завиди човек на карибския пират Орландо Блум за тези съкровища, но въпросът ни е един и той е - коя от двете носи този бял копринен разкош по-добре? Свежото калифорнийско момиче Кейт или секси супермоделът Миранда?

Гласувай за по-ценното съкровище днес, а докато мислиш кое е то, можеш и ти да се сдобиеш срещу 188 долара с бялата копринена риза Equipment от тук!

 
Виж ги още в Календар на стила:

Миранда Кер

Кейт Босуърт



 

 

 

Анкета

Коя я носи по-добре?

More Fashion